Lack

Tänk såhär:
Du har bestämt med en person att ni ska träffas ikv, men så får du ett sms! Att denna person inte kan eftersom att den ska se nåt jävla tvprogram! MEN VAFAN!
Skyll dig själv att du bestämde med mig först, tycker jag. Stå ditt kast! 

Jag blev iaf lack. Betyder inte jag mer än ett tvprogram?
Jag ska hämnas. Pungt slut.

Barnvakt


Här hade jag kämpat med två söta lergubbar, men vad händer? Jo, en minut senare hade mitt lilla barnvaktsbarn mosat en av dom... Då hotade jag med att förstöra hanns, som hämnd. Då blev han rädd och lät den sista gubben va. Prefekt! Jag är så bra med barn...

Dag 28 - bästa minnena från Mars 2011 + bilder


Årets första jordgubbe


Brunchen


Min födelsedag!
Återförenades men Bengt efter ett år!

Första 95:an i TL!

Första vårsolen
Massa underbart mys med min sötaste John!

Mars 2010, en bra månad (y)

Rishög




Här sitter jag och Julia nu! Vi har varit på Vrg idag och gjort dans audition! Jag är super nöjd faktiskt, tror att jag gjorde det bästa jag kunde! Jag, Julia och Lollo ägde hårt! Eller aa, jag tyckte iaf att vi va bra(a) Ist för att åka till sista lektionen drog vi till donken ist. Fy fan va mätta vi blev! Så nu ligger vi i soffan och degar, nöjda efter dagens insats! Ciao

En jätte trött söndag...

Vaknade upp imorse bredvid John, frächade till mig och så drog vi till grill in och träffade en massa grabbar! Sedan tillbringades resten av dagen av att jaga en konstgräsplan som var ledig/spelbar. Vilket var nästan ömöjligt! 4/4 var upptagna eller isiga/blöta. Tillslut hittade vi en lite gräsplätt ute i brevik som fick funka. Fast då frös jag så jäääävla mycker efter att ha åkt moppe i nån timme, och eftersom jag inte ville spela, så åkte jag hem ist. Lite ovärt! Men, men. Asså när jag kom hem, jag har aldrig frusit så mkt i hela mitt liv! La mig under ett täcke och huttrade. Råkade till och med somna! Så jag missade dansen, hähä. Tänkte gå och lägga mig tidigt ikv eftersom att jag har dans audition till Vrg imorn! Nervös! Fast nä, men det kommer säkert imorrn. Puss på er

Dag 27 - Dagens fail

Dagens fail var helt klart min moppefail. Råkade trilla när jag skulle parkera utanför grillin! Har ingen aning om varför, men jag körde på is? Ja, ni hör ju hur det låter! Jätte klantigt, jag vet. Moppen var redan repad på den sidan och jag blev inte ens smutsig!:) Så vafan tyckte jag, det kunde ju gått sååååå mycket värre!

Fara för trafiken

Lördagkväll

Har duschat i en timme nu! Hade lampan släckt, så att bara mitt coola duschmunstycke (Som jag fick när jag fyllde år) lyste upp rummet! As myysigt! Iaf, har varit och dansat ute i danderyd idag, så jag hade absolut ingen lust att gå ut pga dödströtthet! Istället kommer John hit typ sent å sover med mig!:) Det blir toppen, en bra lördagkväll. Nu ska jag gå och se vad mammi och pappi gör, seis!



Coolt va??

Brunch





Dag 26 - En killkompis jag kan lita på

Min absolut bästa killkompis är John. Han är inte bara min pojkvänn, han är min bästavänn oxå! Vilket bara är något posetivt!:) Jag litar på honom till tusen %, vi kan verkligen snacka om allt. Med honom kan jag slappna av och bara vara mig själv. Med John kan jag både skratta, skämta, leka och mysa, gosa, pussas. Galet praktiskt! Haha!:P Nej, men John är nog den killen jag litar på allra mäst!


Älskade Fredag


Mmmmmm, älskar fredagar! Sitter och skriver det sista på min bildanalys nu, men ska snart dra till dansen. Har ett litet ärende att göra på vägen ;) Puss Puss!

Dag 25 - Dagen jag aldrig glömmer

18 maj 2010


Dag 24 - Detta blir jag glad av






Dag 23 - Såhär sminkade jag mig idag

Ungefär som alltid: Mascara, lite faundation, lite rouge och läppsyl!



Vårkänslor









Dag 22 - En lålt som får mig att gråta

You all know why... Douglas <3

OrtopediskaKliniken


Eftersom att min arm blev sämre gick jag och mamma till en ortoped idag! Fick veta att jag inte alls hade en inflamation, utan att jag har muskler och leder som är för korta, kotor som ligger fel och revben som inte klaffar. Och att det typ kan bero på att jag sitter med höftbenen bakåt! Efter ortopeden skolkade jag so:n och åkte och shoppade med mammi(a) Fast jag var typ på lite dåligt humör, eftersom att vårdcentralen typ "ljugit" om att jag hade en inflamation när jag inte hade det... Så nu har jag behandlat på helt fel sätt i en vecka! Tack för den... Aja, jag är iaf glad att problemet är hittat nu! Puss på er

Dag 21 - Mitt(mina) favoritprogram & varför


Varför? Jo för att dom är underhållande, random och lätta att hänga med i. Varesig man hoppar in mitt i ett avsnitt eller bara kollar lite halvt. Plus att jag alltid haft en kärlek till tecknat... Hähä.

One Paow- one Dessie pose



Cepe

Har så jävla ont i min stackars arm. Den blir verkligen inte bättre! Vaknar upp mitt i natten med kramper och gråter en liten tår innan jag somnar om igen. Fuck inflamation! Usch jag kan knappt röra mig, äta, klä mig... JAG KAN INTE ENS SKRIVA! Bajs på allt. Men vilken respekt jag fått för handikappade! Det är fan inte lätt att göra allt med bara en arm... Fast dom har iof inte ont! Men det har jag... Stackars mig!

Födelsedag


Jag fyllde år igår! Hihi så cool jag är... På bilden ser ni min favorit present, ett armband jag fick av john. Annars fick jag en annanas, ett dusch-munstycke som ändrar färg efter temperaturen på vattnen (Random presenter jag vet), pengar, spotify premiun, smyckeskrik, kläder... Hade faktiskt en underbar födelsedag! Åt tårta med familjen, lunchade i Kungshallan med John (Så jävla gott!), hade dans, solsidan... Kortfattat: Det var den bästa födelsedagen någonsin! Ciao

Dag 20 - Min favorit film



Harry Potter serien kommer alltid att va mitt livs stora kärlek innom film... ♥

Egoboost

PS. Jag fyller år imorgon! :D

Dag 19 - En bild på mig & min bästavän

Me and Johanni- Tagen idag
Har varit i stan idag med Johanna, köpte bara en shorta. Armen känns typ sämre idag, gör ont bara jag rör den. Usch det är hämskt att känna sig handikappad! Fast efter lite tröstshopping känns det såklart bättre ;) Ska kolla på Rutatolli på tv nu, så jäkla bra film! Hähä... Puss på er

Dag 18 - Vad jag åt idag

Vem fan bryr sig?
Kan iaf berätta att jag har vait hos doktorn idag. Jag har fått en inflamation i axeln. Det gör ont som in i helvete så nu är jag ledsen och på dåligt humör. Vill absolut inte gå ut ikväll, utan jag ska gå och lägga mig. Ska tvinga John att sova med mig, så att jag inte känner mig totalt misslyckad.
Helvete vad jag tycker synd om mig själv, det är nästan ett skämt!
Aja, puss och kram

Saknar min bebis...


Magtröja




Mums jag älskar magtröjor! Särskiljt dom riktigt mjuka i 100% bomull. Snygga och sköna, kan det bli bättre? Men... En grej jag inte kan förstå är varför vissa tycker att magtröjor är slampigt? Fast iof, det beror nog väldigt mycket på hur man bär dem och vad för modell det är Länk. Helt klart favorti plagget i min garderod just nu! 
Love'it.

Dag 17 - En person jag vill vara för en dag & varför


Tyra Banks
Varför? Jo för att hon är en stor förebild, otroligt snygg och har sin egen talkshow! Mmm... En talkshow skulle jag allt vilja ha! Fatta roligt? Och tänk vad många kändisar man måste få träffa! (Fast jag vill inte vara Ellen eller Oprah, för de är inte lika snygga... hähä) Nä, Tyra Banks skulle jag vilja vara för en dag.

Dag 16 - Innehållet i min väska


Plånbok, pennskrin, några gloser, bok, mobil, hörlurar, vantar, läppsyl, läppglans...

Dagens väsk inerhåll altså! Vanligtvis brukar väskan va lite mer fylld av skolböcker, men eftersom att denna veckan är nästa helt och hållet pluggfri så slipper jag det idag! :)
Åh så underbart!

Morgonblogg!


Just nu


Sov så underbart skönt inatt! Vaknade av att jag drömde att John väckte mig, flummigt va? Iaf, John hämtar upp mig om typ 10 min. Vi hade lite sovmorgon idag eftersom att det är nationella första lektionen! Men det kommer säkert gå bra:) Är inte ett dugg nervös! Puss på er, och lycka till ni som oxå har nationella idag!

No-nationella

Gud kan alla sluta vara så jävla hysteriska?! Det är ett nationellt prov, det är inte världens undergång. Min facebook är totalt propfull med inlägg och statusar om provet. Snälla söta människor lägg ner! Lärarna har klart och tydligt sagt att man INTE ska plugga. Så varför i helvete sitter folk och pluggar? I just don't get it...

Gammal bild (Haha, jag har en bild på mig och kemiboken i arkivet...)

Dag 15 - Någonting jag ångrar

Jag brukar inte ångra mig. Eller, det är ju klart att jag har gjort saker som jag ångrar, men det är stora saker (Inget för bloggen). Men små saker, nä. De kan jag leva med! Jag tycker det är så sjukt onödigt att sitta och ångra sig... Tycker man ska släppa det och gå vidare! Livet bli lite lättare då. Däremot tycker jag absolut att man ska lära sig av sina misstag 

Ett bättre måndags-mys






Svar på fråga

Vad har du för naturlig hårfärg?

Gud vad jag får den frågan ofta! Och svaret är att jag faktiskt inte riktigt vet. Har både färgat och slingat det rätt många gånger... Men här är iaf en bild från 2009 eller nåt sånt när jag aldrig hade färgat det. Så, anntagligen är detta min naturliga hårfärg!

Ganska blond va? (Haha, lägg märke till stenålders mobilen!)

Dag 14 - En bild på mig för ett år sedan

Bilder från Mars 2010

John är dum idag

Har varit lack på John sen igår. Han är dum mot mig. Fast iof, om jag var han skulle jag verkligen inte vilja att det stod på bloggen... Aja, försent! Jag hatar verkligen att jag blir sur så lätt. Man tycker ju att eftersom jag vet om att jag har lite problem med agressionen borde jag kunna göra något åt det. Men nej, nej! Det är helt totalt omöjligt.
Jag är och kommer alltid att förbli ett litet damp barn. Pungt slut.

Ska ringa John nu och lösa allt, puss



Jag och baby igår


Dag 13 - Mitt drömbröllop

Om jag skulle ha mitt bröllop idag så skulle jag vilja ha det riktigt jävla stort och maffit! Jätte amerikansk-film aktigt typ! Massa folk, stor kyrka (Ja, jag vill gifta mig i kyrka), stor klänning, stor tårka, live orkester, mannlig präst. Och sedan en stor efterfest med bra drag, god mat, massa bakverk och sedan en superhärlig lång smekmånad till något varmt land! Skulle vara perfekt!
Fast jag är ju bara 15 år, så att gifta mig är något som jag vill slipa tänka på i minst 10 år! Och innan dess hinner nog mit uppfattning om mitt drömbröllop ändras många gånger!

Jag vill ha en riktigt fet burklänning...

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på

Oj vad jätte tråkigt att skriva om!
Aja... Letade igenom mitt arkiv och hittade dessa två härliga sommar bilder...


(Gud, hade helt glömt bort hur världen såg ut på sommaren!)

Bilderna är tagna sammtidigt på min busshållpplats i sommras (Jag saknar verkligen sommaren!). Denna mysiga lilla hållplats står jag på i princip varje dag! Iaf om jag vill till civilisationen... Vilket jag vill varje dag! Tyckte bilderna var glada och mysiga, plus att när man måste lägga upp en bild på ett ställe jag varit på, varför inte ta ett ställe jag är på ofta?

Dag 11 - Någonting jag är rädd för

Ojoj, listan vad jag är rädd för är otrooooligt jäkla lång!
Här kommer den, utan inbördes årdning... ;)

1. Tåg
Egentligen är det inte själva tåget jag är rädd för, jag kan åka tåg utan att få panik. Däremot är det att trilla ner på spåret och bli överkörd som jag är rädd för. Något som jag nästan varit med om... Läs ett inlägg om det HÄR!

2. Blod och sår

(Höll på att spy när jag googlade sår och blod... fick bli denhär söta bilden!)
Att bara se blod eller ett sår tycker jag inte är så farligt, det är mer känslan bakom! Hur ont det måste göra i såret eller när man fick det... Usch klarar inte av det! Har en sån medlidande känsla, det gör bara ont i hela min kropp, jag mår illa och blir så ledsen för det stackars personen som råkat ut för olyckan...

3. Sprutor

Hatar att se den långa nålen som ska stickas in i min arm, får panik!
Brukar tillochmed börja gråta av rädsla...

4. Ormar

Det är så slingriga, hjärtlösa, kalla och läskiga...
Så smidiga, man har absolut ingen chans mot en stor orm!
skulle dö av skräck om en orm satte tänderna i mig, inte pga giftet :P

5. Mörker

Yes, jag har klassisk mörkerrädsla...
Grejen med det är att man ser ju verkligen inte vad som kan gömma sig! Så sjukt läskigt.. det kan ju verkligen stå en mördare framför mig som jag inte ser! :O

6. Läskiga filmer
Nej men jag hatar att se på läskiga filmer, att aldrig kunna slappna av eftersom att det närsomhelst kan hända något läskigt! Dessutom är jag grym på att hoppa till, så jag tycker bara det är sjukt obehagligt!

7. Medeltiden

Jag vet, sjukt skum sak att vara rädd för! Men det är sanningen, jag är så sjukt rädd för medeltiden! Egentligen är jag rädd för alla tidsepoker fram till 50-talet typ, haha. Nej men det känns som om det var så mycket krig, död och elände ända fram tills dess! Jag är så sjukt glad att jag lever nu på 2000-talet!
Denna fobi gör även att jag har sjukt svårt för museeum! Hatar det verkligen... Får panik!

That's it folks, sa ju att listan var lång ;)

Coasy friday!

Vi ska dimma ner ljuset, sätta på "stjärnorna" och hoppa ner i ett skummande varmt bad nu... Kan det bli bättre? Coasy friday @Martinas Master bathroom är nog den bästa traditionen någonsin ;)

Allergisk reaktion

När jag vaknade imorse kända jag hur jag knappt kunde öppna mina ögon! Efter en titt i spegeln sprang jag till mamma som ringde doktorn direkt. Mitt ansikte var helt rött och svullet!
Två timmar på sjukhuset och 11 tabletter senare ser jag nästan normal ut igen. Jag hade tydligen fått en allergisk reaktion av nåt salg, av antingen skaldjur eller någon ansiktskräm. Vi vet inte helt säkert...
Skönt att slippa lite skola iaf! Haha



(Ledsen tjej? Svar: Ja)
Fan va ful jag är! Bjuder verkligen på dessa!;)

Kände mig lite som quasimode med mina
svullna ögon...

Sluta spamma mitt home

Okej,
Jag är så jävla trött på alla kärleks förklaringar över facebook! Visst, en liten mysig kärleks-hälsning då och då är SUPER GULLIGT! Missförstå inte. (Men notera liten och då och då)
Men.
Det finns några tjejer som spammar sönder mitt home med sina kärleksförklaringar VARJE DAG! Inte en ända jävel på hela fb bryr sig om ni älskar varandra förevigt, om ni inte kan andras utan varandra, om ni tycker varandra är underbara! "Gumman du är jordens finaste" -Who the fuck cares?
Jag kanske tar illa upp eftersom jag tycker att jag är jordens finaste? Fast nä. Men ändå.
Ni fattar poengen?
Och eftersom det hela känns en gnutta falskt gör inte saken bättre? Eftersom att de måste använda fb för att säga det...? MAN SKA SÄGA ATT MAN ÄLSKAR NÅGON ANSIKTE MOT ANSIKTE, INTR ÖVER FACEBOOK!
Tack för mig.


ZzzZzzz...

Jag är så jäääääääääävla trött! Det känns ärligt som om jag ska svimma! Jag sover på nätterna, men ändå kan jag inte gå upp på morgonen, ändå håller jag på att somna i skolan och ändå orkar jag ingenting efter... Har gått runt i mys kläder hela veckan och bara kollat på tv efter skolan typ. Värt, men ändå! JAG VILL VARA PIGG IGEN! Jag blev absolut inte uppvilad av lovet, tvärt om! Har ingen dans ikväll, så jag ska typ gå och lägga mig klockan åtta...
Puss på er




Dag 9 - Min bästavän

Svårt inlägg...
Jag har inte bara en bästavän, utan jag har ju flera! Mina J'n, mitt N och mitt M.





Mina bäst(a) vän(ner)

Dag 8 - Min första kärlek




Tre bilder jag hittade i ett fotoalbum på mig och min första kärlek. Eller jaa, kärlek och kärlek. Vi var väl tre-fyra år gammla, bästa vänner och hade bestämt oss för att vi var kära och att vi skulle gifta oss när vi blev stora. Så det var väl mer en lek egentligen, än riktig kärlek. Men det är väll ganska sälvklart, man kan inte vara kär man är liten. Eller kan man?
Love

Årets första jordgubbe





Mums! Älskar jorbgubbar!:)
För att vara så tidigt på året var de ovanligt stora, röda och söta! När jag och Julia såg dom i affären kunde vi inte låta bli, blev så himla sugna. Och det var klart värt pengarna. Jorgbubbar smakar verkligen sommar!;)

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om jag skulle få en miljon kronor skulle jag absolut spara en del, och resa för en del! Jag skulle boka en härlig resa på påsklovet till något riktigt varmt och härligt ställe, så att jag kunde få lite sommar iförväg ;) Saknar verkligen sommaren! Värmen, moppe, shortsen, bada... Mmmmmmmmm


Min senaste resa, Canarieöna

Brev till mig?

Spännande...?!

Aaah fett nervöst! Om bara 3 veckor jag prova in på Vrg dans! Söker det som första val till gymnasiet, fast jag vet inte riktigt om jag vill gå där... G-sätra känns mer som min grej!
Dags att träna lite eller? :P

Dag 6 - Typ av killar jag faller för

Min lista på den perfekta killen

Rolig
Det är så jäkla viktigt att man har kul tsm, fatta sämst annars!
♦ Komplimang maskin
Tycker killen ska ge massa komplimanger så jag blir glad!
(fast bara om han menar det såklart ;))
Fluffigt hår
Hatar snagg eller hår som är stelt av vax...
Lång
Eller längre än mig iaf, vilket inte är så svårt att hitta nån som är...
INGEN PUSSY
Hatar mesiga killar, usch och blä. Jag behöver ju en man förfan!
Inget anorexia-barn
Asså, jag skulle inte klara av om min kille var smalare än mig!
Så, hellre lite rund än en tandpetare ;)
Lung och sansad
Eftersom jag har världens temperament behöver jag en kille som kan lugna ner mig när jag bli arg, han får inte bli arg ham med! De kan bli jobbigt... :P
Snygg
Klart man inte blir interesserad om han inte är snygg...
Påhittig
Så att man liksom hittar på nåt att göra! Inte bara ligger och myser varje dag... Det är underbart ibland, men inte 24/7! Att man hittar på saker att göra med varandra, variation är aldrig fel!


Egentligen skulle jag kunna kortfatta mig till en ända bild...


Den här typen av kille faller jag för!

Over and out, peace

Tele med Johanna

Snackar med Johanna som är ute på promenad med sin äckliga hund...(Jag hatar djur) Men grejen är att hon INTE TÄNKER PLOCKA UPP DEN JÄVLA HUNDENS BAJS! Så nu måste vi hederliga människor som hatar djur gå och akta oss för äckel-bajs när vi är ute och promenerar i allemansrätten!
Om man inte är villig att plocka upp bajset, ska man fan inte ha hund! Jag tycker att polisen ska konfiskera hundarna vars ägare inte plockar upp...





Dag 5 - Något jag vill ha mer än något annat just nu

2 bilder ifrån idag



Efter att ha tillbringat nästan 2 dygn med min älskling känns min lilla säng otroligt tom. Det har varit 2 dagar proppfulla av kärlek, pussar och skratt. Så nu när jag ligger här och ska sova känner jag mig mer ensam än någonsin...
Så det jag vill ha mer än något just nu är helt klart John. Skulle vara så otrooooligt mysigt om han bara kom in i mitt rum och kröp ner bredvid mig och sov med mig.
Men, men. Ain't gonna happend, så det är väl bara för mig att gå och sova helt ensam då?
Puss på er alla,

Älska Nigahiga

Så jävla klockren kille! Och nu har han gjort en ny movies in minutes, Never say never (Justin biebers film)! Gud vad jag skrattar, tycker han har fått med så bra grejer! Justins självförtroende, autotune, smörighet... Allt är bara för bra!

Haha love'it!

Men ändå, stackars lille Justin! Visst det finns massa 11 åriga tjejer som avgudar honom, men sen att övriga världen ändast gör narr av honom kan inte vara så roligt! Och jag undrar hur det är att vara 17 eller vad fan han är, men bara ha massa småtjejer som fans?! Han verkar iaf gilla det, vilket tur är ;)

Mina nya bebisar





Skor från H&M
Omg, är dom inte sååååå fina?! Såg dom stå där på hyllan och bara visste att jag skulle ha dom. Kunde inte gå ifrån dom. Känner mig som en tönt som blivit kär i ett par skor...
Gosch, iLov'em!

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Mitt mål i livet är att bli rik och lycklig,
Min dröm är att va världens bästa på dans,
Och jag önskar att jag kunde sjunga fint!


ThaTown



Ska in till stan nu med Julia! Måste få snacka lite och bla köpa nya byxor, eftersom att jag råkade spräcka mina favvosar i förrgår :( Helvete, 4 paret jag spräckt... Aja, bra ursäkt till att tröst-shoppa lite!
Hare super, puss på er

Dag 3 - Min favoritårstid och varför


Sommar- Helt klart

Jag har alltid haft sommar som favorit årstid, ända sen jag var liten. Eftersom att jag hatar att frysa och hatar att ha massa tunga kläder på mig. Har alltid älskat känskal av frihet, och det går liksom inte hand i hand med de tjocka kläderna man behöver på vinterna... Plus att jag är grym på att missa bussar, så det är jävligt skönt att slippa frysa när man väntar på nästa ;)
Sommaren är helt klart den bästa årstiden!

Dag 2 - En person jag vill träffa nu

Saknar min söta vän Tabby! Skojja bara, men erkän att det är lite likt?
Nej men jag skulle väldigt gärna vilja träffa Julia just nu! Got some stuff to takl about... Tur att jag ska träffa henne imorn då? Hihi :) ♥

Vad hade jag varit utan dig älskling?

Jo, en liten patetisk fjårtis...
Tack för att du ändrade mig, haha!



Men seriöst, för ett år sen så var jag en lite fjårtissak som sprang runt och tycket jag var så jävla bra. Köpte guldkortet på grönan för tredje året i rad, använde solpuder som puder, hade concieler på läpparna i ljusare ton än min riktiga hudton, 15 lager mascara, leggings ist för byxor, galen push-up till mina ej exicterande bröst... Listan är lång! Men jag skäms inte över hur jag var, bara att det var för så jävla kort tid sen!
Jag undrar vad som hände? Ändrade jag mig bara helt plötsligt? Jag har kommit fram till att det som hände var John. Han tyckte inte om fjårtisar, det var något sånt. Så det var bara bye, bye adidas kofta! För jag visste, att denna killen ville jag ha! Det var så värt det, tyckte jag. Och tycker än idag!
Tack John för att du fick mig att mogna, haha utan dig hade jag varit en lite tönt!

Skrämmande... Haha, kan inte sluta garva

Dag 1 - 1 bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag sover under min kudde
2. Jag är rädd för esteter/prettos
3. Jag kan ringa larmcentralen i Ryssland
4. Skostorlek 36, care?
5. Jag har sovit fler nätter i tält än på hotell
6. Jag hatar att sola
7. Jag har slagit min syster en gång, med är barbie när jag va sju
8. Jag har fobi för museeum
9. Jag hatar lidingö-sjukhus

10. Jag skäms för att älska burni'n up...

Jag ska ha kul denna månad

Dag 1 - 1 bild på mig + 10 fakta om mig

Dag 2 - En person jag vill träffa nu

Dag 3 - Min favoritårstid och varför

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

Dag 6 - Typ av killar jag faller för

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Dag 8 - Min första kärlek

Dag 9 - Min bästavän

Dag 10 - En bild på mig idag & vad jag hade på mig

Dag 11 - Någonting jag är rädd för

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på

Dag 13 - Mitt drömbröllop

Dag 14 - En bild på mig för ett år sedan

Dag 15 - Någonting jag ångrar

Dag 16 - Innehållet i min väska

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag & varför

Dag 18 - Vad jag åt idag

Dag 19 - En bild på mig & min bästavän

Dag 20 - Min favorit film

Dag 21 - Mitt favoritprogram & varför

Dag 22 - En låt med starka minnen, och vilket minne det är

Dag 23 - Såhär sminkade jag mig idag

Dag 24 - Detta blir jag glad för

Dag 25 - Dagen jag aldrig glömmer

Dag 26 - En killkompis jag kan lita på

Dag 27 - Dagens roligaste

Dag 28 - 10 bästa minnerna från Mars 2011 + bilder


Weird?

Det lossnade en del från min data nyss..
Fast datan fungerar ändå!
Skumt

Filmkväll




Hade bara en mysig filmkväll ikväll. Kände absolut inte för att gå ut, eftersom jag knappt sov nåt inatt. Så istället kom Kalle och Micke över och bara tog det lungt. Men nu har de dragit, eftersom vi alla är lite slitna från igår;) Tänker gå och lägga mig nu, tänkte vara duktig och städa imorn!
Love'ya

RSS 2.0