Städa rummet



Glitterrrr



Adrian 18 år!

Va hemma hos adrian igår och firade att han fyllt 18.
Först mötte jag upp några tjejkompisar så åkte vi dit tillsammans. Det va så fint! Ett tält med bord, stolar och ballonger, fatboys och solstolar i trädgården och högtalare på flera ställen.
På nedervåningen stod en tv på med eurovision song contest. Vi kollade loreen och sista delen av omröstningen. Även fast hon vunnit vågade vi inte ta ut nån glädje innan sista poängen va utdelad. Så när hon fick sista 12 va det jubel! Alla stod upp och hoppade, kramade varan. Så gick vi upp och sjöng och dansa till euphoria.
Sen lärde jag, johanna, lollo och några till folk hur man festa på lidigö. Typ ramsor och sånt. Det va fett najs och så kände vi oss lite mer hemma haha.
När alla behövde dra hittade varken jag eller johanna våra skor och sista tåget skulle snart gå. Så vi gick utan! Johanna hade ett extra par i sin väska märkte vi på tåget och en jätte snäll kille bar mig över alla äckliga ställen. Sen kom jag på att jag hade min systers skor i väskan så jag tog dom fast jag hade fått skavsår av dom tidigare.
Hade verkligen en sjukt lyckad kväll med alla härliga vrg människor. Tycker mer och mer om min skola. GRATTIS IGEN ADRIAN!


Bröllop

Min kusin gifte sig igår! Det var jätte fint, mysigt och god mat. Undra om jag kommer gifta mig om 10 år? Haha läskig tanke!


Superspeed eller nåt

Det brukar ta 90 minuter för mig att göra mig i ordning på mornarna. 30 dusch, 30 äta och 30 smink/hår/kläder. Vet ni hur snabb jag var imorse?! 40 minuter!! Det är liksom mindre än hälften och jag hann ändå med ALLT som jag brukar. Jag måste gårt på nån superspeed eller nåt. Nu tänkte jag använda min överblivna tid till att gå runt lite på stan innan jag börjar! Puss puss

(Rebecka hjern) Det här är jag IDAG


Projekt är rätt mys



Projektveckor

Nu har vi projektvevkor! Det är två veckor då man endast jobbar på ett större grupparbete. Nu har vi svenska-samhälle och jag är grupp med viktoria och wille. Molly oxå fast hon har lets dance semifinal på fredag så hon är på dansrep helatiden. Vi ska hitta på en komunskandal, det är rätt kul faktiskt! Fast min grupp är slackers haha, så vi har inte riktigt kommit igång än! Men snart så, tror det kan bli riktigt bra! :)


Promenix!

Kände inte för att sitta stilla så tog en liten powerwalk! Det är fett varmt ute och jag håller på att svettas ihjäl... Nu ska jag inte tappa tempot, pusshei :)


Älskar stickan

Jag älskar sticklinge!
När jag kom från Arlanda inatt trodde jag det skulle va jobbigt att ta bussen hem. Men det va helt underbart. Det kändes som om jag hade varit borta i flera veckor, så att sätta sig på 205an va som att komma hem. Det hade varit en så lång och krävande helg. Att man kan tycka så mycket om ett ställe. Sticklinge är bäst, det är mitt hem.



Brons!

I pardiscon gick det lika bra som i singel! Erika och julia tog silverplatsen medans jag och sara tog brons. Nu är erika och julia uppe i silverklassen, wihoo. Jag och sara är sjukt nöjda medtanke på att vår dans bara är tre veckor gamal och att första gången vi faktiskt körde hela utan fel va på tävlingen haha. Om bara en till tävlign ska vi oxå vara i silverklassen, självförtroendet är på topp!

Våra fina medaljer!

Pallplats!


Julia åkte tyvärr ut efter semifinalen men jag och Sara tog PALLPLATS!! Sara 3a och jag 2a! Så nu är jag uppe i silverklassen wiiiiooiiiiiii :D


Singelfinal nu!!!



Semifinal!

Uttagningarna gick bra!
Första ronden gick skit bra och alla från Lidingö gick vidare. Andra ronden failade jag dock... Jag och Sara va på toa så jag råkade missa min!! Sara hann precis till sin som tur var. Jag fick istället få upp i sista ronden och det var inte ens säkert att jag skulle få köra om domarna inte sa att det va okej. Som tur va fick jag köra men jag va sååå nervös att domarna skulle hata mig! Fast tydligen gjorde dom inte det eftersom JAG GICK VIDARE!! :D Jag, Sara och Julia från Lidingö gick vidare till semi som är imorgon!
Nu har vi kommit till vårt hotell i Göteborgs förort och ska ära middag, pussheiiiiiiiiiiii :)


Mot göteborg!


Hej guys!
Nu sitter jag och mina kära discovänner på tågen mot göteborg. Klockan 6.10 gick tåget imorse så jag har bara sovit sen dess hähä. När vi är framme börjar tävlingen om en timme med uttagningar. Önska oss lycka till så lovar jag att uppdatera! Puss

 


Sm i helgen!

 

 

 


Komsikomsi på Torsdag


Min nya kepa


:D


Pluggar flitigt!



Alla dessa moralpredikningar

 

Vet ni vad? Man kan faktiskt slappna av ibland. Man kan bara luta sig tillbaka och koppla av. Man måste inte alltid komma med smarta uttalanden och argument. Jag är så trött på människor som tror att hela jorden är en lektionssal där det helatiden gäller att briljera med smarta utlåtanden. När man har rast, eller värre är på en middag, så är det värsta jag vet folk som ska börja moralpredika och argumentera. Varför inte bara föra en normal och avslappnad konversation istället? En konversation som alla kan delta i och inte känna att man behöver vara tillräckligt påläst för att delta. Det värsta är ändå när personen har dumma åsikter. Att den ens börjat uttala sig i första hand är konstigt, men framför allt vill jag inte dras med i nån argumentation som i sammanhanget är helt orelevant. Jag hatar när folk ska skryta med hur fina ord de kan. Det handlar om att anpassa talet för lyssnaren, inte briljera med sina språkkunskaper. Det absolut värsta är ändå när det blir påhopp på nån av åhörarna. När någon som siter eller står nära råkar ut för den där moralpredikan. Låt folk vara som dom är. Skit i det och prata om nåt kul istället, för det finns inget värre en folk som ska hålla på och rätta en.
Snälla ge bara upp.
Ni blir inte betraktade som allmänbildade och smarta, ni blir betraktade som översittande besserwissrar. Och tro mig, ingen vill hänga med sånna.

 


I miss my Destiny


Minivibe- Sexy and I know it



En rosa keps

Kan inte bestämma mig om det har varit en bra eller dålig dag.
Började med franskanationella istället för underbar sovmorgon. Det sög. Det gick pissdåligt på läsdelen och helt ok på skrivdelen. Personer i min omgivning har varit allmänt skitjobbiga och skrytiga. Johanna följde med mig och tröstshoppade en keps jag velat ha i en månad nu. Sen åt jag en korv. Då blev jag glad.
Efter skolan ville jag bara dö lite men neheedå då skulle jag hämta maxim. Det va iof kul. Maxim är världens mysigaste.
Nu sitter jag här och ska plugga historia. Prov imorgon och jag börjar nu. Framförhållning a la ellika!
Råkade ta den här bilden hos maxim. Tycker den va fin. Hejdå


Lärarlogik

När man hänger med på lektionen pratar man tydligen för mycket och stör. Och när man sitter helt tyst med telefonen är man istället provocerande. Bestäm er. Tydligen stör man vare sig man pratar eller inte.


Sola



RSS 2.0