JagHjärtaLov


Jag&Eric, bild från igår

Lovet rullar på, jag bara hänger med och njuter! Lov är fan skönt, gå och lägga sig när man vill, gå upp när man vill, äta vad man vill och när man vill... Sen så kanske jag har det extra bra eftersom jag och syster har huset för oss själv danna veckan?;) Hade några kompisar över igår, vi chillade lite*blink*.
Oj hjälp, vad hungrig jag blev nu när jag skriver! Måste gå och äta något! Chiao

Baka lite sockerkaka




Labbraport Check!


Yes då har jag skickat in min labbraport!
18 timmar innan deadline tillochmed, vilket är otroligt tidigt för att vara jag! Brukar börja nån timme innan den ska vara inne... Märkte nu att jag gjort lite småtabbar i den, men men! Jag är nöjd ändå! (:
Fredag imorn! Och sportlov! Mamsen och papsen ska bort så jag planerar att ha ett underbart, as soft, skön lov!
Puss på er

We R who we R

Ucsh och fy och blä.
Känner mig så irriteerad och arg. Och sviken? Nej... Inte sviken, det är ett svagt ord. Jag är inte svag. Ändå känns det som om det är det jag blivit, svag. Som om det inte är jag som bestämmer längre, utan jag låter folk bestämma åt mig. Jag har ju alltid varit självständig och stark, vafan har hänt nu liksom? Det känns inte som om jag är mig själv längre, det är inte jag mot världen. Jag känner mig bara som en ända stor klump. En tråkig, ointressant klump. Nej såhär får det inte vara! Pungt Slut.

Börjar saka det långa håret lite...




Just nu


Har pluggat klart till no-provet, så tänkte börja på labbraporten nu. Hihi, älskar no det är typ sjukt intresssant när man förstår vad det handlar om! Jag är så jäkla duktig på att plugga nuförtiden! Börjar i tid, är strukturerad och lyssnar på lektionerna *stolt* Nej men skolan är änd rätt chill, är så trött på alla som ska klaga hela jävla tiden.
Ta er samman och gör det bästa av situationen.

Svar

Har fått massvis med frågor angåede mitt inlägg om tåget några inlägg ner...
Ja, det är en riktig historia och Ja, det är jag som är huvudpersonen.

Det var i lördags efter discotävlingen på Vallentuna station, berättelsen är altså helt sann även om det fläsla inte tror på det. 
Jag har varit hysteriskt rädd för tåg ända sen jag gick i sjuan, efter en annan händelse (Som inte är särskiljt dramatisk). Alltid när tågen kommer backar jag så långt bort jag kan, i rädsla att trilla ner på spåret. Jag undrar faktiskt vad som fick mig att springa över spåret från början? Anntagligen att jag var så säker på att tåget hade stannat.
Det var som att uppleva en mardröm för mig.
Men man lär av sina misstag,
Jag kommer aldrig, aldrig mer springa mellan bommar.


Cosyday

Det har varig bland de slappaste dagarna någonsin! Ea, svenska, matte(ingen lärare), ea, engelska(ingen lärare), ea, so(film). Har myst runt i min minivibe-tjocktröja och frossat m&m's med julia! Riktigt coasy!
Marths uggs gick sönder idag, så efter skolan tog vi en sväng in till stan och bytte dom till ett par nya, hela och fräsha! Kom på vilka riktiga lidingö-barn vi var när vi satt där på tåget med våra iphones och kaffemuggar. Hämskt... Men jag har faktiskt inte valt att bo här! Fast jag gillar ändå lidingö, skulle inte vilja flytta härifrån!


Me&Felix- Söt jag var idag va? ;)

Filmer från disco-tävlignen i lördags!

Här har ni lite filmer från disco-tävlingen! Tävlade dock inte själv, utan kollade bara;)
(För er som alltid frågar mej vad discodans är för något kan ju kolla in det här!)



Par Silver J1

Singel Guld U/V

Att möta sin största rädsla


Tågen kom från båda hållen sammtidigt, det var då vi märkte att vi stod på fel sida. Bommarna var nerfällda, men vad spelade det för roll? Tågen skulle ju ändå stanna. Dom andra var en bra bit före mig. Jag hörde en gammal tant ropa att jag inte skulle springa mellan bommarna, men sket bara i det. Mitt på spåret hörde jag hur tåget tutade. Det tutade på mig? Jag märkte att det växte för varje sekund. Det hade inte stannat. Blodet pumpade och paniken rusade. Det kom emot mig. Om några sekunder skulle det passera just där jag stod. Jag tryckte mig igenom pinnarna under bommen. Slog i huvet, hårt. Fortsatte att ta mig igenom de trånga utrymet. Drog in benen så snabt jag kunde efter mig.
Kände vinden när tåget passerade bakom mig. Ställde mig upp. Såg hur tanten på andra sidan tittade oroligt på mig. Varför hade jag inte lyssnat på henne?
Allt var bra nu, allt hade gått bra försökte jag intala mig själv. Ändå skakade jag. Ändå mådde jag illa. Ändå var jag fortfarande så jävla rädd. Varför hade inte tåget stannat? Såg ner på mina fötter, tänk om jag hade förlorat dom. Ingen mer dans? Tänkte längre, tänk om jag hade halkat? Då hade det inte funnits något mer jag...
Flera timmar senare påminde mitt dunkande huvud om vad som hänt. När jag blinkade såg jag tåget som kom rusande emot mig. Försökte få bort bilden, men den satt fast.
Chocken, flera timmar efter. Lika rädd som då. Aldrig mer lovade jag mig själv då, aldrig mer att jag springer mellan bommar igen.

Gegga-mojja-mannen



Färdig!


Kalle Akna var nazist?

Även fast andra världskiget var fruktansvärt så kan man
ju inte låta bli att sratta lite...

Sleeptight

Fan, klockan är bara 8! Jag som vill gå och sova...
Finns det något bättre än att sova? Nej jag tror inte det! Mmm i love it! Redan vid 5 tiden brukar jag längta tills läggdags, och straxt innan 10 brukar jag gå och sova. Ja jag är 15 år, men bara för det vill jag inte stanna uppe halva natten framför datan/tv'n som alla andra!
Nej, jag vill sova.
Ska gå och ta en lång, varm ducsh nu och sen krypa ner under täcket!
Over and out, godnatt

Dagens Eyuw


Justin Bieber... Du ger mej mardrömmar

Onepiecemys

Sitter och myser framför tv'n me lite choklad (Hihi) Men ska faktiskt gå och äta middag nu... Har dans om en timme! Love

Focus on other things




"The card"

Här är då kortet jag pysslat ihop till John, lite överarbetat kanske? Fast nej, även om ni tror det eller inte så gillar jag när det är lite too much ;) Dagen spenderades då med John, kladdkaka, gelehjärtan, hundratals pussar och massor med kärlek! (Och lite skola å lite dans, mihi)
Kärlek till er, ha en bra allahjärtansdag

maXfaktor EXPPERIENCE


Äntligen har jag tagit mig tiden att gå och köpa en ny foundation! Min förra var påtok för brun eftersom den inhandlades precis efter canarieöna resan... Hähä;) Så det ska bli skönt att slippa dedär fjårtis bruna ansiket! Och jag måste säga att är så länge är jag riktigt näjd! Den känns så lätt på huden, inte alls sådär tung och klibbig som fuondations jag göra. Stort plus!
Hare bra

13 Februari


Ni skulle sätt mej när jag vaknade imorse... Monster säger jag bara!
Kom hem vid halv ett igår och vaknade halv ett imorse, tolv timmar sömn! Inte dåligt!:) Ändå är jag fruktansvärt trött just nu... Hur fan då liksom? Hade igentligen tänk att gå över till John när jag vaknade, men sen kom jag på att jag måste fixa lite grejer inför imorn (Hihi). Bjuder på denna fantastiska bild på mej, mitt nyduschade jag och mitt monster ansikte! Love to ya

La gigg


Såhär söta är vi i minivibe när vi uppträder.
Igår giggade vi för konfimander i en kyrka, det va en aningen jätte stelt men som vanligit sjukt kul! Musiken failade men eftersom vi fick gratis pizza va vi nöjda ändå!
Efter gigged drog vi till bralliizz, där vi bara chillade och sjöng lite, as mysigt!
Bye

Snowday

Ja minns när jag var lite och tittade på teknat, då brukade de hända i serierna att de va så mycket snö så att skolorna blev inställda! S.ka. "snowday". Jag tyckte att det var sååå coolt! Ingen skola pga snön liksom! Det var typ min dröm att få uppleva en sådan dag. Och nu har den dagen har kommit. Idag får jag uppleva min dröm.
Idag har jag snowday!
Bussarna är inställda och i området där jag bor går det inte att köra bil heller! Så idag blir det bara att stanna hemma för min del;) Snart kommer min älskade pojkvän över (Det är skönt att vi bor på gångavstånt) Vi ska nog fira, har 8 månader tillsammans idag ♥
Älskar snö ibland, Ciao

08.08

Såhär söt är alltså jag klockan åtta på morgonen... Har just vaknat upp bredvid marth efter inte så värst mycket sömn. Idag är de friluftsdag! Eftersom vi är lata så har vi valt skridskor på vallen, för de närmast.. Hähä. Nu är det time for breafast, min magge kurrar as högt! Love

Träningsfreaket och soffpotatisen


All by myself (å mamma^^)


Kom precis hem ifrån dansen! Är egentligen lite för sleten för att lägga upp en bild, men skitsamma! Den bjuder jag på ;) Det är jätte tyst här... Pappa är i Alperna och min syster sover borta, så de är bara jag å mamma hemma. Fast det är iof lite skönt, för jag kan välja kanal på tvn! Hähä...
Nationella imorn, så ja ska sova nu! Godnatt

Haircut


Behövde en akut klippning eftersom min hår va så grotv nerslitet. Nu när allt de slita va borta, finns det knappt nåt kvar... Aja, nu är de fräscht iaf! Love

Drar till discon nu!

Discogruppen @Diselverkstaden 2010

Aj äm the wörlds grejtest


Efter en helg proppad av mys med min kära pojkvän kände jag att det var dags att göra något nödvändigt. Så min morgon har jag tillbringat med att städa mitt bombnedslag till rum och även damsuga halva huset. Shiet va duktig jag är! Eller aa... Nu drar jag iaf till Johanna och sen ikväll är det disco! Wihiiiio :)
Löve to ya

Grattis på födelsedagen

"Du fyller inte år längre, men du fyller våra hjärtan"


Onepiecelök


Finne det något bättre än att tillbringa en helt vanlig torsdag kväll med sin bästa kompis, iförda onepieces, as garvandes åt IceAge 3? Svar nej, ingenting kan slå detta... ;)

Lär mej på gitarr


Nicole Scherzinger - Baby Love


Var femte människa lever i absolut fattigdom


2 mackor, 3 ruter choklad, 1 skål nötter & 2 koppar te senare sitter jag nu här och undrar varför jag äter så jävla mycket? Samtidigt som jag pluggar på om svälten i u-länderna... Skuldkänslor på hög nivå! Men jag kan väl inte hjälpa att jag är född på Lidingö? Nej, skämt åsido... Dags att rå plugga!
Seéis

[wanna se de real Minivajb huligan crew?]

Klicka


Solsidanhysteri

Varför är alla så jävla Solsidan kåta?

Visst jag tycker det är kul, och visst jag älskar att mysa till det med John på söndagkvällarna. Men... Är det inte lite väl överskattat? Alla avgudar det ju förfan! Alla grupper om Ove på facebook... Allt snack... Så fort det blir lite tyst så tar någon upp senaste avsnittet av solsidan! Jag älskade programmet men eftersom alla ska tjata så jävla mycket om det så tröttar man ju...
Tack för mej

Hatkärlek till er

Tecnologic

Började på Tecnoligic igår... Herregud säger jag bara! Gick så sjukt snabbt! Men det kändes otroligt bra att röra lite på fläsket efter det långa lovet. Det behövdes! Tagga beach11... Eller?


RSS 2.0