Viv la france!

Drar till frankrike nu. Ska bila ner till göteborg, ta båten över till tyskland och sen bila vidare ner till frankrike. Kommer att hålla till i Bordeaux och västkusten typ. Kommer hem om en månad! Fan va älnge... Aja, ses då!
Pöss på er


Avslutningspresent!


Idag går man alltså ut nian...


Jag just nu! Kloackan är fan 07.15. Ska möta lilla stickangänget på bussen och dra till Marth på champangefrulle. Sen blire till skolan och gå på avslutning! Gosch, kan ni fatta att jag slutar grundskolan idag? Så jävla skönt! Hejdå Torsvik, skönt att bli av med dig!

Niornas lunch






Inget kan slå torsviksgossip...



Trodde tiden då alla gjorde skvallerbloggar var över? Tydligen inte. Enligt denna nya blogg är skvallerbloggarnas tid tillbaka! Trevligt, trevligt... Eller?

Mumsar lite


Ett helt underbart år men min älskling idag


Älskar dig baby♥

Fixade min nagel

Råkade som sagt skära upp min nagel i fredags, ajajaj stackars mig... Hittade lösnaglar här hemma så jag klippte till en och limmade på min trasiga nagel. Känns bra fakriskt! Slipper gå runt med plåster! Det ser inte direkt jätte snyggt ut, men skitsamma. Bara jag slipper det onda. 
Här kommer en bild, visst ser det helt ok ut?:)



FML på hög nivå

Fy fan vilken hämsk dag det här har varit. Vill bara gå och lägga mig och hoppas på att det blir bättre imorgon. Om det inte blir det, då går jag i ide föralltid. Detta har hänt:

1. Morgonen började med att jag skar upp en nageln.
2. Tappade busskort, körkort, bankkort och biokort nån stans i stan.
3. Var på grönan för att se Petter och September, men jag var för kort för att kunna se.
4. Blev tagen av polisen för Passagerare utan hjälm och Avställd moppe. Min böter slutade på 1.3 samt att jag fick lämna moppen i centrum...
FML



Vilka är coolast av dom coola?

Vi rockar fett! (Haha Damöb...)

Singstarparty


As seriösa tjejer som vill vinna...

Överlyckliga tjejer som vann!


Tog inga fler bilder under kvällen sen, tyvärr. Men det var nog tur. Inte trodde jagg att man kunde bli galen av singstar. Hehehehehehehehe.............................................

RSS 2.0