2011 resumé



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
En del, t.ex. börjat jobba.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Yes det gjorde jag, bla att sluta bita på naglarna!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Det var nära, men haha nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Farfar
5. Vilka länder besökte du? Holland, frankrike (Och en massa länder vi bilade igenom påväg dit och tillbaka, bla tyskland och belgien!)
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Lite studiemotivation skulle inte sitta fel!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Inga speciella faktiskt, datum har aldrig varit min grej...
8. Vad var din största framgång 2011? Komma in på Vrg
9. Största misstaget? Ur allt dåligt kommer något bra 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Axelinflamation (Som tydligen inte var det, utan ryggproblem!) och mykoplasman är väl det jag kan komma på.
11. Bästa köpet? Gråa mjukisdressen och min dunjacka!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat, mums...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Myscket! Dans, vänner, nya skolan!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Faller, levels, mange låtarna, med många, många fler.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Blir bara gladare och gladare för varje år som går!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat...
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slöat
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen och släckt!
19. Blev du kär i år? Mer än någonsin
20. Favoritprogram på TV? Oj jag ser knappt på tv, men jag älskar att slö kolla på Simpsons, family guy och teen mom.
21. Bästa boken du läste i år? Ingen aning, men Hundraåringen som klev ut genom fönstret var bland de bätre!
22. Största musikaliska upptäckten? Lyssnar på samma sorts musik som alltid!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig en bra dag och det fick jag verkligen!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ett badkar... :(
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? På 12slaget var jag hos stella och så sjöng det för mig, sedan sov jag med john, vaknade och han bjöd mig på lunch och var med mig hela dagen och myste, hade dans och firade sen med familjen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det tvivlar jag på!
28. Hur skulle du beskriva din stil i år 2011? Kär, galen, lycklig, förvirrad och slö.
29. Vad fick dig att må bra? Sommaren, John, mina vänner och familj....
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Leo♥
31. Vem saknade du? Tänker på D varje jag...
32. De bästa nya människorna du träffade? Mina nya tjejkompisar på ön och min nya superhärliga klass!

Jag älskar att tänka igenom åren som går. På bara ett år kan det hända så sjukt mycket! Jag kommer nog minnas 2011 som året då jag och John var tillsammans, även om det tog slut mellan oss nu i slutet. 2011 har varit ett bra år, kan det bero på att mitt förra nyår var så bra? Jag har hört att ens år blir så som nyårskvällen var. Har man kul blir det kul, har man tråkigt blir det tråkigt... Men jag vet inte om jag tror på sånt, gör ni? Jag är lite rädd för att det ska bli 2012 dock, vill ju inte att världen ska gå under! Kommer vara svinrädd den 23 december! Knappt 12 månader kvar att leva... Eller? Det återstår att se... Spännande va? ;)

Tackdå dagmar!


 


Morgonfika

Hejsan!
Är påväg in till stan nu för att fika med min mamma, moster och kusin. Det ska bli jätte mysigt! Jag försov mig oxå så nu är jag rejält hungrig... Ska nog ta en varm choklad med grädde och en stor bakelse! Mums! Vad ska ni föra idag? Ciao

Jag idag. Ser ni mitt nya iphoneskal? Det har Johanna gjort till mig i julklapp!


Minivibe


Godnatt!

Nu ligger jag i pjamas, nerbäddad i Stellas stora säng. Har varit med stella och Julia idag+ Johanna och många fler senare på kvällen! Det har faktiskt varit en sjukt bra dag, även om det gick lite sett här å var...hehe. Kom just på att jag åt pizza till både lunch OCH middag, onyttiga jag! Men, men. Jag försöker ändå gå upp så det är ingen fara :)
Men nu ska jag ta och sova, klockan är fan 6! Puss och Godnatt!


GOD JUL ALLESAMMANS

Jahopp då var dej jul igen!
De senaste åren har min familj inte varit särskilt julia, men i år körde vi på! Farmor och mina kusiner kom över och firade jul och såg på Kalle anka och sådant som hör julen till! Men hörrni, är inte Kalle så sjukt tråkigt?! Höll ju på att somna... Varje visa samma år! När det var piff och puff lämnade jag rummet. Det ända som är värt att de är Tomtens julverkstad, men efter det siter man ju bara dör för att man känner att man måste.
I år hade vi faktiskt en gran från våran egen tomt! Coolt va? Den va väl inte sådär symetrisk som vi är vana vid (plast gran) men fin blev den! Är oxå sjukt nöjd med mina julklappar, släger in en bild på dem!
Nu är planen att jag ska träffa Johanna på en liten julig promenix, kanske ska ta en tomteluva till mössa? Aja, till er säger jag iaf godnatt nu! God jul ♥




Åå va gulligt, spotify snöar!



Nyårsklänning kirrad!



Julshopping!

Är påväg till Skärholmen nu med mina vänner Johanna, alexandra och Rebecka! Vi ska mysa och shoppa lite, fixa de sista julklapparna typ. Hur har erat lov varit är så länge? Mitt har varit toppen, rätt lungt men jätte härligt!
Tycker ni inte att mina toppar ser typ röda ut på bilden?? Aja, ha en bra dag!


pellika @instagram





Dans helg!

Hej på er!
Jag har haft dansuppvisning hela helgen. I lördags gick det sjukt bra men idag gick det tyvärr sämre... Men ändå, i det stora hela är jag nöjd. Minivibe var sjukt kaos, vi får skärpa oss tills nästa år. Var även hjälplärare till Johannas knatte grupper. Vilken psyktisk påfrestning det är att vara småbarns danslärare! Men det gick bra och de skötte sig bättre än vad jag hade trott! Här kommer en film från Mitt hjärta blöder med Specialen 3. Om ni undrar vem som är jag så står jag längst bak till höger! Ciao



Du vet att du inte är på lidingö när du är den enda med uggs...


HEJA GÅNGSÄTRAAA!





Svar

Väska är från NewYorker (Vilket allt föruton bh'arna ocå var... Klicka här för att komma till inlägget) Om ni undrar något är det bara att fråga, jag svarar alltid! :)


Väskan är mörk blå, ser svart ut på bilden!

Mykoplasma...

Har jag sagt att jag haft ont i lungorna och hostat ovanligt mycket de senaste veckorna?

Jag var och kollade upp det, och det visade sig vara mykoplasma! Mykoplasma är en bakterie som bla orsakar lunginflammation. Men det har jag lyckats slippa, jag har bara fått på ett lågt stadie. Däremot måste jag äta antibiotika och inhalera pulmericort varje dag... Sjukt jobbigt! +Att jag inte får anstränga mig heller vilket är nästan oundvikligt eftersom att jag har dansrep och uppvisning denna vecka! Suck... Önska mig krya på mig!

 

 


Lite shopping



10 och 1/2 timmes sömn

Godmorgon!
Har sovit i 10 och en 1/2 timme inatt så nu är jag riktigt pigg! Känns helt okej att gå till skolan denna måndag, eftersom att det snart är lov. Wihoooo ska bli så kul! Hade jätte brotton förut men jag hade råkat ta fel på buss så nu har jag gott om tid! Älskar att slippa stressa... Det här veckan har jag bara dansteori och matte läxa, as soft. Fats nu blev visst klockan mycket, hehe. Hörs sen!


HELGEN



Ny vaken tjej, ostadiga klackar och gårdagens smink...


Sitter på bussen just nu. Sov borta inatt så nu är jag påväg hem! Känner mig riktigt jäkla ofräsh... Har på mig samma kläder som jag hade igår, har inte duschat, har gårdagens smink och har knappt sovit nåt. Ni ska se blickarna jag får när jag vinglar runt här med mormors handväska iförd höga klackar. Man ser verkligen på tanterna hur de tänker "dumma lilla flicka ska inte va ute och springa hela nätterna". Haha fast det är rätt kul oxå! känner mig lite bad sådär utan anleding;) Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska man till skärholmen med Johanna och shoppe lite! As mys, älskar skärholmen!♥ Pusspuss

Såhär söt är jag atm! Tagen när jag väntade på hissen...

Äntligen fredag



Trött facebook?




Haha, det här är min profil på facebook just nu! De tre översta bilderna är på mig eller mina kompisar när de sover... Annapia ser du hur samhällsuppgiften tar kål på oss eller?! Nu längar jag verkligen till jullovet, ska bli så underbart! Jag får lov den 16 december, in your face gångsätra/hersby! Mowahahha.... Jag är nästan klar med vad jag ska ge alla i julklapp oxå, så nu måste de bara inhandlas! Nu ska jag sätta mig och göra det sista stora arbetet innan lovet, samhällsuppsatsen... Önska mig lycka till! Puss

Tagga plugga hela natten!



Lite gamla cambilder...


Första snön!


All I want for Christmas...


Älskar min klass

Jahopp, då sitter man här igen.
Klockan närmar sig tolv men jag får inte gå och sova. Jag har bestämt att jag iaf ska vara klar med min bakgrund på samhällsuppsatsen innan jag får gå och lägga mig. Synd bara att jag göt allt annat än att plugga. Städar i rummet, packar skolväskan, kollar facebook, letar kläder till dansuppvisningen och nu bloggar... Suck. I skolan jobbar jag rätt bra, men så fort jag kommer hem går det inte! Det är svårt att koncentrera sig när det finns så mycker roligare saker att göra på datorn än att skriva på en uppsats! Hade btw engelska seminarium idag vilket gick över förväntan! Älskar min klass som inte alls skrattar åt mig när jag säger heeeeelt fel, dom är så snälla dom!
Nej men nu ska jag försöka fortsätta att plugga! Godnatt


Bästa klassen+ bästa läraren

Nu har helgen vecka 48 tagit slut...





Jag och Johanna ska vara med i melodifestivalen, sådeså!


Leo♥






Faller






Ljus i mörkret



Lite sanning

Usch, just nu känns ingenting bra.
Jag har alldeles för mycket. Massa uppsatser som ska in, dansuppvisning i skolan och sen allmänna läxor+ prov. Sedan har jag all dans utanför skolan och jag har även dansat extra den här veckan, gjorde bla disco audition igår, tränat extra i skolan och övat inför minivibe vilket gått piss dåligt och det stressar mig ännu mer. Jag har träningsvärk och ont i hela kroppen, känner mig stel och osmidig också. Jag sover dåligt på nätterna, stressar runt överallt. Går med panik ångest genom korridorerna eftersom att jag är så rädd att dö i Killergame. Av någon anledning har jag tänkt på Douglas mer än vanligt denna vecka, saknar honom. Har gått osminkad i mjukiskläder till skolan flera gånger, något jag aldrig trodde att jag skulle göra på Vrg. Jag känner mig bara tom och slö. När jag är stressad för att det är så mycket som händer ger jag bara upp allt. Åå panik! Bajs på allt. God natt.



Jag längtar till jul!


RSS 2.0