Dansa!

Nu ska jag göra min singeldisco dans! Koreografera är inte riktigt min grej, så önska mig lycka till!


Romeo and Juliet







Underbar fim.
Alla som inte sett den, se den. Mina närmre vänner, se den med mig! Hela konseptet är så jävla bra. Shakespeares texter till modern (okej, 90-tals) miljö. Visst jag tycker att det är sjukt överdrivet att bli kära på en kväll och gifta sif efter en dag, men det gör liksom inget i denna film! Dom är så söta och de spelar så sjukt bra, man tror verkligen på att de älskar varandra. Jag var ensam hemma ikväll och då satte jag på denna film. Två timmar av mitt liv jag aldrig kommer ångra. Jag har sett den förut kanske 2-3 gånger, men inte så djupt som jag kollaed nu. Film blir nästan bäst när man är själv, då kan man koncentrera sig bättreoch leva sig in mer. Mmmm love it! Helt klart på min topplista med favoritfilmer!

Första glassen

Livet är så mycket bättre på sommaren.
Det är varmt, man är piggare, att man blir brun gör en snyggare, man känner sig friare för man kan ta moppen överallt. Längtar att få gå runt i min nya bikini och bada på taehitei varje dag. Sommaren är BÄST!


Myskväll

Ska jobba imorgon så tänkte inte gå ut ikväll!
Istället har jag: Varit ute och sprungit en runda, sen körde jag styrka och stretch när jag kom hem. Tog en dusch med ansiktsmask och peeling och smorde in mig med bodylotion efteråt. Sen städade jag mitt rum och rensade ut kläder jag aldrig använder!
Nu ska jag gå och läsa min jätte mysiga bok Baristas. Godnattgodnatt


Lite vårshopping

Man måste ju passa på att köpa nu innan alla små storlekar tar slut! (köpte dock inte tröjan på bilden...)


3 words, 8 letters


Jag älskar dig.
Vi skulle säga Jag älskar dig högt ut i klassrummet på svenskan eftersom vi tränade retorik. Men jag kunde inte. Orden liksom fastnade i munnen och jag kände mig stört obekväm. Jag älskar dig. För mig är det en väldigt stark mening med stor betydelse, inget man bara haspar ur sig. Som Mats ville att vi skulle göra. Jag kan inte säga det till vem som helst. Jag säger det bara när jag menar det. Till mina vänner jag verkligen älskar säger jag det sällan. Alldeles för sällan. Jag är dålig på det där med att visa uppskattning. Men jag antar att det ger meningen större betydelse när jag väl säger den. Hoppas det i alla fall. Att folk tar mig på allvar och inte som en iloveyou-slut. Tycker folk borde tänka mer innan de säger att de älskar någon, meningen börjar tappa sin betydelse i vissa lägen.


Tack så mycket alla som gjort min födelsedag till den bästa!



Älska 2bussen

Måste bara säga att jag älskar 2 bussen!
Det är ju sista bussen hem till Stickan så man träffar alltid människor man känner. Det är alltid en överraskning vem man ska träffa! Känns alltid som man har största sociala nätverket när man känner typ 40% av alla på bussen. Fast det kan ju oxå va sjukt jobbigt när man bara vill sova, så måsta man småprata lite med alla för att va trevlig. Hade mysigaste bussresan hem just med riktigt gamla, halv gamla och nya vänner! Älskar Stickan, alla känner alla liksom <3


 


Israel bokat i sommar!!



Don't let a bad day make you feel like you have a have life



Inte för att skryta (Eller kanske lite)


Sluta älta småsaker

Gott folk.
Livet går inte under pågrund av ett prov, livet går inte under pågrund av att man inte är bjuden på en fest, livet går inte under för att man inte får just den där killen, livet går inte under för att man inte är modell. Livet går vidare. Snälla lägg ner självmordtankarna och idéerna om att hoppa av skolan. Även fast livet kan kännas jobbigt ibland så gå det vidare. Lägg av att älta alla problem. Släpp dom! På senaste tiden har det varit en jävla massa problem som faktiskt är skitsaker. Men som alltid förstoras. Ibland märks det verkligen skillnad på människor i mognad. Att stå och gråta över att det är prov imorgon, eller att ingen kille har flörtat med en på hela kvällen, det håller inte. Vi är förfan sjutton år. Nästa år blir vi myndiga. Att vissa inte ens har det perspektivet på livet, att allt inte är hela världen, skrämmer mig. Jag kan inte bestämma mig om jag blir irriterad eller skratta åt det. Det är ändå komiskt. Kalla mig hjärtlös men ibland orkar jag bara inte när folk ska deppa. Vafan släpp det och ryck upp dig! Självklart beror det på problemet, men nu pratar jag om skitsaker. Så snälla människor, sluta vara dramaqueens och se ert problem med lite perspektiv. Tack på förhand

Träna!




Nu känns det bra


Ligger ny duschad i ny pyjamas mellan nya lakan i en nybäddad säng i ett ny städat/dammat/dammsuget/vädrat rum. Nu känns det bra och nu ska jag sova. Godnatt!


Mysdag!

Hej på er!
Idag va det 7 grader och SOL ute! Hur underbart?!
Träffade dess runt klockan 2 och promenerade runt på ön och åt lunch på presto. Vid 5 hade jag dans som slutade 8 och då mötte jag dess igen så fortsatte vi vår promenix. Mot slutet blev det riktigt djupa samtalsämnen och jag pratade om saker jag aldrig berättat för någon förut. Men det kändes bra, att få lätta lite på hjärtat! Man måste nog göra det ibland!


5 mars

Ångestmåndag idag då!
Va hos tandläkaren vid 9. Hon sa att det såg riktigt bra ut men att det nog kommer ta ett tag innan jag får ta ut det... Efter det åt jag en frukotsspecial på espresso house innan jag gick till skolan. Bara två lektioner och lång lunch, så det va helt okej ändå!
Fick resultat på mitt muntliga nationella, bara 2 c och resten a!! Blev så jääävla glad. Jag är ju bara bäst. Puss å hei


-



dansglädje



Ingen press, ingen stress



Visar man inte känslor, kan man inte bli sårad



3 dagen, hon kan fortfarande inte äta



RSS 2.0