Mean girls VS Harry potter


Halloween bilder











Dagen efter

Heyy dudes!
Hela dagen spenderades i sängen framför tvn med Stella och Destiny. Halloween firades igår så vi var ganska så slitna, hehe... Lägger upp lite bilder sen! Vid 18 tog jag en dusch och drog ut och åt middag med lite vänner. Sitter nu hemma hos Emma och kollar på film, snackar och äter chokladbollar som jag gjort! Jag är proffs på att göra choklad bollar utan recept. Bara så att ni vet ;) Aja, nu ska jag socialisera mig, pussssssssss


 


Mot jobbet

Godmorgon!
Nu ska jag straxt sticka iväg till jobbet! Känner min lite trött och seg, men det blir säkert kul. Efter jobbet ska jag träffa dess och lite andra tjejer. Ikväll börjar mitt lov på riktigt! Woop woop!
Hörs senare / coolingen


Ältligen höstlov!

Åå vad jag längtat till höstvolet! Det är nästan alltid det bästa lovet, oavsett om man är hemma eller bortrest. I år ska jag bara vara hemma, men det hade inte suttit fel att resa bort... Lite sol och värme skulle vara skönt! Aja, det blir nog kul här hemma med! Taggar för halloween som satan. Var i stan idag med Johanna och Destiny och fixade en dräckt. Djävul. Passa mig tycker jag! Haha nej men den blev fin! Nu tänkte jag gå och sova, ska jobba imorgon... Så klockan 3 börjar mitt riktiga lov! Wihoo! Godnatt

Bilder från Höstlovet 2010

Halloween i skolan









Super white girl problems





Så här snygg är jag idag



Växt värk!

Woop woop, jag kanske blir längre än 1,60 iaf!


Halloween Lightshow




Godnatt

Idag har varit en såndär lungn och skön dag. Sov morgon, två lektionen, god lunch. Inget att klaga på! Kände mig oxå som världens bästa barnvakt till maxim. Lekte och busade, fick honom att skratta. Efter middagen gjorde jag tom matteläxan! Första i gymnasiet, grattis till mig. Klockan är bara nio, men jag tänkte nog gå och lägga mig i mitt ny städade rum (Yäy!) och läsa lite bok eller historia... Mysigt värre!
Godnatt på er, hörs imorgon!


Dumma telefon

Fixade den nya uppdateringen till min iPhone igår, men nu har min spotify börjat lagga! Aaah jävla skit. Måste allt alltid krångla? Jag får inte till mina Local files. Någon teknisk som vet hur man gör? Hör av dig tack!

 

 


weheartit


Godmorgon

Godmorgon på er!
Igårkväll var jag hemma hon en tjej i min klass, mycket trevligt. Idag kommer Martina, Julia och Johanna hem till mig på våffel lunch, för att fira att Martina är hemma ifrån Örre och ta igen allt som hänt!
Ikväll ska jag träffa Nickals men jag får se vad vi hittar på för nåt. Blir nog kul som alltid!
Hörs senare, puss.



@mollys




Klipp klipp

Jag och johanna fick en inpuls att klippa oss idag. Johanna klippte kort(!), medans jag bara toppade och slingade lite blondare. Ingen av oss blev väl 100% nöjda, men så går det när man är spontan! Men man får säga som vi alltid sagt, det är bara hår. För det är det ju, det växer ju ut igen. ;)


Det är inte slut, det fortsätter bara på ett nytt sätt

Eftersom att så många frågat så ska jag berätta; Ja, jag och John har gjort slut. Varför då? Jo, för att vi inte haft det lika bra som vi brukat nu på senaste tiden. Vi har börjat gymnasiet i olika skolor, det blir nya vänner, massa plugg... Helt enkelt svårt att hitta tid till varandra. När vi ses dåligt blir det jämt massa små tjafs som leder till att båda bli sura. Det har varit mer jobbigt än roligt, vilket det inte borde vara i ett förhållande. Klart att det kan gå upp och ner, men nu har vi beslutat det såhär. Vem gjorde slut? Det var han som tog upp frågan, och efter att vi pratat om det ett tag så kände vi båda att det var rätt. Även om det känns sorligt. Varför är du inte ledsen? Klart att jag är ledsen, det känns verkligen skit tråkigt. Men på något sätt är det väl ändå bäst såhär. Jag försöker att vara glad och blicka framåt istället. Jag och John kommer ju ändå att vara vänner. Visst det är slut på vårat förhållande, men vår vänskap finns kvar. Kommer ni att bli tillsammans efter två dagar igen? Haha, nej det tror jag inte. Men man kan ju aldrig veta! Kanske är allt vi behöver en lite paus bara? Vi kanske bli ett par igen om en vecka, om en månad, om ett år. Eller aldrig igen. Det är lite spännande faktiskt, att inte ha en jävla aning. Jag tänker så att om ödet vill att det ska vara vi, då kommer det att bli vi. Annars så blir det väl jag och någon annan! Känns det inte fett skönt att vara singel? Helt ärligt, nej. Jag ser inte att vara singel som att vara fri. Känner mig mer ensam. Jag kommer nog sakna att ha pojkvän en hel del. Jag kommer sakna gulliga sms innan man somnar, alla kyssar, alla skratt, att bli väckt mitt i natten av att han håller om mig. Att veta att han älskar mig och jag älskar honom. Men, men. Sådant får man ersätta med kompisar! Det är ju en jävla tur att jag har vänner, annars vet jag inte vad jag hade gjort! Vill du att det ska bli ni igen? Både Ja och Nej. Om vi skulle ha det som förut, utan tvekan. Men inte om vi skulle ha det som vi haft de senaste veckorna...

Det har helt klart varit 16 riktigt bra månader. Underbara. Jag och John har alltid sagt att om vi skulle göra slut så skulle det inte vara för ett bråk, utan för att det helt enkelt kändes som att det räckte med förhållandet. Så känndes det nu. Men; Det är inte slut, det fortsätter bara på ett nyttt sätt. Med vänskap istället för kärlek.


Så lika är vi inte!



Fick en "bildförfrågan" från facebook, som hade facetrackat en av mina bilder. Tydligen vill facebook tagga min syster, fast det är JAG på bilden!! Jag menar kom igen, så lika är vi faktiskt inte...

Tillbaka

Sämsta möjliga uppdatering, förlåt för det.
Är riktigt, riktigt nöjd med helgen. Kommer kunna leva på goda minnen från helgen resten av veckan! Va hemma hos Sofia igår med en massa Hersby/Gsätra- folk. Blev nästan gråtfärdig av att träffa alla mina gamla kompisar igen! Åå det var underbart. Herregud vad jag älskar lidingö...

Ända bilden som va okej att lägga upp, ni kan ju gisa hur de andra ser ut! haha

Stan med mami


Skäms över att jag faktiskt längtar tills filmen


Älskling

December 2010

Disco

Discon var sååå rolig idag!
Har ju klagat lite på att det känts tråkigt den här terminen, att det varit lätt och så. Men idag fick vi så mycket nytt, det gick jätte fort, det var snurrar, hopp, kickar, ner på golvet, och allt det under bara några åttor! Blev så jävla sur när några klagade på att det var svårt, gick fort, bla, bla, bla... Det var ju nu som det blev kul!! Inget klagande, det är såhär discon ska vara! Snabb och svårt. Är helt fylld med adrenalin nu, wiwi vilken underbar dag det varit! Godnatt bebisar, hörs imorgon!

Den håt låten kör vi till...

Söndag

Vaknade klockan nio imorse och var ovalnigt pigg. Har sen dess städat mitt rum, damsugit huset, duschat och ätit hambusgare till frukost/lunch. Effiktiv jag känner mig! Nu är jag påväg ut, ska till robin och dega och kolla film! Ikväll har jag dans oxå, sen måste jag läsa i våra jävla skolböcker. Haha, nej men jag känner mig posetivoch glad idag!
Puss på er


RSS 2.0