Kladdkaka med Kinapinnar

Skolan idag var så otroligt skön. Gjorde verkligen inget på lektionerna, slappade bara. Imorgon är det friluftsdag och sen är det 5 dagar ledigt! UNDERBART!
Efter skolan bakade jag och John kladdkaka (vi är verkligen bäst på det). John fick för sig att han skulle äta sin med kinapinnar. Haha, det såg jätte roligt ut! Men det gick bra, jag trodde faktiskt inte att det skulle gå. Fast kakan var iof inte så kladdig, jag tycker inte om kladdig kladdkaka! Ironiskt eller? Den ska vara liksom lite krämig men ändå vara fast. Då är den perfekt!
Hasta la Vista, Peace out!


(Kakan var inte bränd, ser ut så på bilden bara! ;))

Bal-bilder


Stressigt iordningsgörande ute i Sickla


Jag och Bellen


Lindu, Bellen, Bralliz, Jäzzi, Elalna, jag och Snoris



Tom och Olivia

Aggan och Ludvig


Jag och John, haha

Då var vi på Disel igen


(Jag är sååå cool)


Helgen har varit fullproppad med dans, dans och dans. Är totalt jätte slut i hela kroppen. Efter att ha varit sjuk en hel vecka är det inte direkt toppen att dansa en hel helg, dagens tips ifrån moi. Tappade rösten i lördags och kan fortfarande knappt prata.
Tack alla för denna helg! Är så sjuk stolt över Born this way som vi faktiskt satte! Tack Ida, Celina och Karolina, mina super lärare! Det är bara att börja tagga tills nästa termin nu tjejer (Ida Warg, woopwoop!)
Tack och Hej!

Ärlighet varar längst


Mums jorbgubbar!




Avundsjuka? ;)

Det här går inte bra

Uääääääuu jag är så körd!
No'n ska in imorrn och jag har bara skrivit 400 ord. Grejen är att jag verkligen inte kommer på nåt mer! Helvete. Får be mamma eller becka att hjälpa mig ikväll.
Men nu är jag hungrig! Hejdå

Solade lite

Låt ute i solen med ett hjärt-klistermärke på höften (Skulle se om jag kunde sola ett hjärta). Detta var resultaten när jag kom in! Jag hatar egentligen att sola, men om det går såhär lätt att bli brun så är de ju värt för att se lite fräschare ut!;)



Det är inte så farligt att vara sjuk ändå...




Torsdag 26 Maj 2011

Idag är det Torsdag. Tänkte gå till skolan idag, men när jag gick upp imorse kände jag att det inte gick... Vi har byggjobbare här idag, som har sågat och hammrat i taket som är golvet till mitt sovrum. Oj vilken bra sovmorgon det blev för mig då! Eller?
Idag ska jag seriöst göra skolarbete. Både No'noch So'n blir högprioritet! Niklas är också sjuk, så vi tänkte skypea och hjälpa varandra! Fast hann är nog inte vaken än... 

Såhär ser jag ut idag. Tycker inte jag ser så farlig ut för att vara trött, osminkad och sjuk. Nej men nu ska jag gå och äta frukost! Bye bye, hörs snart (Har ju inget bättre för mig när jag är sjuk...Hehe)


Bästa Sjuk.Programmen





Såhär söt är jag idag



Har legat i soffan ungefär hela dagen...
Dagens höjdpungter: Blav klar med sjöldprojektet, Jonna ringre och piggade upp mig!:)
Dagens lågpungter: Ryan i OC han tydligen en ny flickvänn i fjärde sesongen (Är fett besviken...), mina Djungelvrål har tappat allt salt... >:(
Det var typ min dag! Haha oj shit vad spännande! Nej, men vad kan man förvänta sig av nån som är sjuk?
Tror inte att jag orkar gå till skolan imorgon heller, men får se! Det är ju ganska långtråkit att vara hemma... Fast bättre än att vara i skolan? Jajaja, Hare bra, Puuuuuuuuuuuuuusssssssssss

Det var en gång en liten fjårtis...










Sjuk idag



Ont i halsen, snorar, ont i huvudet... Yes, idag mår jag inte precis toppen. Det känns sådär som om jag har blåmärken över precis hela kroppen, så hur jag än ligger och sitter gör det ändå ont! Idag tycker jag synd om mig själv... Har så ont i halsen att jag inte kan äta. Gjorde smoothy ist (Jag är bäst på att göra smoothys). Ska försöka bli frisk sabbt, den är ju en viktig helg nästa helg! Krya på mig, Puss på er

Nya Rebecca Black?


Systund


Hej lilla tant...

Snart klar med slöjden. Sen är det ju bara No, Svenska, Teknik, Musik, Engelska och So kvar! Inte så mycker va? Eller..? Tack så mycket jävla bajs skola som döper allt till "inlämning" så att de kan trycka in 5011 stycken på en vecka! Uääääääuu orkar inte mer... Godnatt, hejdå.

Hej google translate


Jävla skit mage



Ursch idag har varit en riktig skit dag. Drömde en jätte jobbig dröm inatt, kom tjugofem minuter förtidigt till skolan (hade ingen koll på tiden imorse) och hade stört ont i magen. Även fast jag tagit massa tabletter hela dagen hjälpte dom inte! :(  Så jag gick runt med värk och kramper och tyckte synd om mig själv... Ont i magen måste vara det absolut värsta jag vet! Nu snackar vi inte lite ont, utan så ont att man bara vill skrika och gråta. Plus att man inte ens kan gå... Fyfan. Jävla skit mage jag har.

Maj 18, 2011

Min favvo bild på dig

Älskade vännen, jag vet inte vad jag ska säga. Jag minns dig så tydligt att det är svårt att tro på att hela det här året varit sant. Jag intalar fortfarande mig själv att du bara är bortrest, att du snart kommer hem igen. Det kanske är dumt, men det hjälper mot sorjen.
Vi pratade massa minnen om dig idag. Jag minns första gången jag var hemma hos dig. Jag hade druckit fem liter powerking och mådde piss dåligt, då hämtade du upp mig och tog hand om mig. Så snäll du var. Eller den första gången du var hemma hos mig och lackade för att mitt tak var så lågt, så du slog huvudet i det helatiden. Du sa alltid att jag var så liten. Men du var ju ett helt år äldre än mig, så de var ju lite fusk. Fast jag har faktiskt växt nu, iof bara tre centimeter men ändå. 
18 maj 2010 kommer alltid vara en av dagarna jag kommer minnas starkast i mitt liv. Jag tror aldrig att jag känt mig så ledsen. Eller sett så många människor ledsna. Även fast solen sken var det en ledsen stämning över hela skolan.
På fredag är det armbrytar tävling till din ära i skolan. Fast jag ska inte ställa upp. Du vet ju hur svag jag är! Du skulle alltid utmana mig på erat armbrytarbord och retas med mig för hur svag jag var. 
Idag har ändå varit rätt okej. Jag tror inte att du hade viljat att vi var jätteledsna helatiden heller. Men när jag tänker på dig blir jag liksom glad. Du var alltid så rolig och glad. Förutom när du förlorade på tvspel, haha. Såklart blir jag ledsen om jag tänker att du är död. Men alla roliga minnen piggar upp mig ändå.
Kommer du igåg att jag alltid lyckades komma hem till dig just när ni satt och åt? Fast då brukade jag ju sätta mig i ditt rum och vänta vid datan. Ditt rum ser exakt ut som då. Den där roliga barnboken står fortfarande snett. "Tonnårs muterade ninja sköldpaddor". Jag förstår fortfarande inte hur man kommer på den handlingen till en barnbok! Vi kollade i ditt skåp oxå, tangentbords samlingen ligger kvar den med!
Åh Douglas. Du var en riktigt bra kompis. Vi kunde snacka om allt. Du ska veta att det inte går en dag utan att jag tänker på dig. Jag hoppas att vi ses någon dag igen, fast när jag blir tillräkligt gammal. Saknar dig♥

Blått för dogge

18 maj.
Till minne av dig Douglas klär vi oss i blått idag. Vi kom fram till att du var blå. Jag kan inte fatta att det gått ett helt år sen det hände. Jag minns det så tydligt, men det känns fortfarande så avlägset. Vi var vid graven igår, vi i kassen. Jag saknar dig. Jag drömde att du kom körandes i en blå skruttig bil ner från himmlen hem till mig bara för att krama om mig och berätta att de har det bra. Om det finns liv efter döden så vet jag nu att du har det bra. Tack för allt Douglas, vi saknar dig ♥





Hockey

KOM IGEN NU DÅ SVERIGE!

Trafikskola

Hej kära människor, idag blir det trafikskola
Här följer några basic regler som är jätte bra att kunna i trafiken!

1. När man kör om någon är det viktigt att det finns utrymme att komma in framför fordonet man kör om. Man kör t.ex inte om när trafiken är tätt packad.
2. När man ska svänga åt höger placerar man sig så långt åt höger man kan i körfältet (INTE ÅT VÄNSTER!).
3. När man ska svänga BLINKAR MAN.
4. När man ska svänga ska man även kolla backspeglarna och döda vinkeln.

Hoppas att ni lärt er mycket och att ni tar till er denna viktiga information. Trafiken kan vara en otroligt farlig plats för dig, men framför allt dina medtrafikanter om du inte kan reglerna. Särskiljt om du heter Tak. Om du följer dessa reglen (Som du absolut måste!) kan du förhindra att ge en stackrs oskylldig laglydig tjej ett sånt här fult och smärtande blåmärke...




Vart jag har hållit hus


Har tillbringat samanlagt 13 timmar i danssalen denna helg. Pga av problemet med kopierade danser så har vi elever själva koreograferat en egen dans. Det blev en jazzdans till Born this way. För att ha gjort den själva på så kort tid (Vi gjorde den på ca 2 timmar, sedan har vi lärt ut den alla) är jag faktiskt rätt nöjd.
Tror det kommer lite riktigt bra i slutändan! ;)

Saknad


Våran dans är inte våran dans

Hopp då har det gått en hel danstermin, vi har kämpat och tränat och nu så kommer det fram att en av våra lärare har kopierat sina danser från youtube... Att kopiera en annan koreografs dans och säga att man har gjort den själv är förbjudet. Vi kommer inte att få köra den på någon uppvisning. Jag känner mig lite sviken... Lite som om hon bara visat fingret och skitit i oss helt. Det är ju tur att man har andra pålitliga lärare som faktiskt lägger ner tid på oss...
Den här filmen hittade jag på youtube imorse, "våran" dans...



Livet känns alltid extra bra på sommaren




Nappy boy & Pretty boy ♥


//
Denna låt ligger nu överst på min spotify lista. Känns som att så fort Chris Brown och T-pain går ihop blir det bra. Kommer verkligen ihåg hur jag spelade sönder Kiss kiss. Låten i sig är väl inte den bästa, men man blir ju så glad av den. Riktig mys känsla! Love'it!

Ut i ljuvliga värmen



Back on track

Tack då funkar bloggen igen!
Blogg.se har tydligen haft massa problem under helgen som gjort att mina inlägg inte har publicerats! Oj så trevligt! Nej men nu är iaf problemet löst, inläggen uppe och jag slipper få skäll av martina för mina dåliga uppdatering...;) Toppen(y)

Bieber fans är galna




Ser ni hur packat med folk det är eller?!
Var i stan med Julia idag och köpte lite smink till moi! (De ända min sminknessesär inerhöll imorse var en rouge...) Iaf, när vi kom upp till plattan var det packat med tjejer som genom någon form av parad försökte få Justen Bieber att komma till sverige! Ärligt talat så tyckte jag att det var lite lästigt... Fansen var ju fan galna! :O
Iaf hinner inte skriva mycke mer nu, ska till nisse! Hasta la vista!

Middag


Avslutningströja

Vi började diskutera avslutnings tröjor idag på klassrådet. Vissa tycker det är as töntigt, men vafan! Klart att man ska ha en avslutningströja! Jag googlade runt lite på förslag till tröja och redigerade in Torsvik för det stod andra skolnamn bara... Kära klass-och paralellklass kamrater, här är mina favoriter:
Vad tycker ni?







Jag är nog lite kär i Jerry...


//
Gud vad jag älskar den här reklamlåten. Å kolla bara hur söta dom är!! Man vill bara hoppa in i teve rutan och krama om dom. Särskiljt Jerry... Hehe...

Vårbalsbiljett, chek!


Micke å Ellan hänger på gården



Surar lite på sf...

Hej, vilken söt lite fjortis bild!
Jaja här ligger iaf jag i soffan och surar lite. (Ser ni dockan jag håller på att sy i hörnet på bilden? Haha!) Imorgon är det studiedag, så jag och John hade tänkte att gå på bio ikväll. Så jag kollade upp vilka bio's som gick bra tid, som hade dubberlsäten och bokade. När jag tänkte hämta ut biljettterna i centrum va de stängt... Jag som åkt hela vägen! Helvete. Då skulle jag behöva åka in till stan för att hämta dem! Eller så kunde jag åka hem, avboka biljetterna och köpa dom på internet ist. När man varit sjuk en hel dag så känns det inte direkt toppen med massa problem som dessa. Blev på så sjukt dåligt humör att jag inte ville gå på bio längre. Men ska vara med John ändå, om jag orkar! Fast det tror jag att jag gör ;) Nu ska jag äta opp resten av min glass! Peace out

Tröst glass



Är sjuk idag... Hade en fruktnasvärd huvudvärk igår som gjorde att jag inte kunde sova inatt och jag känner mig allmänt ur form! Bea tipsade mig om att den bästa uppmuntringen som finns när man mår dåligt är glass. Och oj vad rätt hon hade! Jag som inte är en glassmänniska annars. Men idag var det verkligen toppen, muuuums!
Krya på mig! Ciao

"I am enjoying a relationship with two men simultaneously. The first is called ben, the other one Jerry." - Bridget Jones

Bloggtips



Vill tipsa er om Julias blogg !
Vill ni läsa en personlig och rolig blogg ska ni läsa julias! Inte en massa fashion och sånt trams. Jag är alltid ett stort fan av julias alla bloggar, läs och se om du oxå gillare!

Färgat håret (Ännu en gång)




Var och fixade till håret idag, ville ha min naturliga färg igen. Det känns stört ovant att se mig i spegeln nu, änen fast jag varit mycket blondade förut! Jag tror att jag är nöjd... Det ser lite black girl wb blond ut typ! Men jag vänjer mig nog, tror att det blir bra. Nu när det är sommar vill man ju vara lite blondare ;) Puusss

Valborg

Hej på er!
Hade ni en bra valborg igår? Det hade jag!
På dagen var jag i stan med Julia och letade efter jeans, men hittade verkligen inga som passade! Blev så jävla irriterad... Kom iaf hem med två nya tröjor!
Åt middag hos Ellen med just Ellen och Ebba. Sedan mötte vi Max och gick till broberget för att titta på elden. Jag tycker inte att man kan fira valborg utan att vara vid en brasa! På berget var det sjukt mycket folk, en hel del som jag kände, andra inte såklart. Va där i flera timmar faktist, ända tills jag och John bestämde oss för att besöka trädet. Hihi, ett mycket speciellt träd för oss två. Fast efter ett tag blev det svinkallt, så vi ringde min madre och bad henne sätta på bastun och åkte hem. Var hemma runt ett och bastade i en kanske timme innan vi gock och la oss, totalt dödströtta. Hoppas ni hade en lika bra valborg som jag, fast det är nog svårt ;) Ciao



Jag och John vid vårt lilla träd

RSS 2.0