Vakna då

Vaknade för en timme sen och har redan hunnit äta frukost och duscha. Sitter atm och väntar på att destiny ska vakna, så att hon kan leka med mig idag. I eftermiddag ska jag inte till grönan med minivibe och feminine för att titta på när celina upträder med tobbe trolkarl. Solen skiner och jag mår bra, kan det bli bättre? Ciao.






Tidsfördriv

1. Ditt fullständigt nämn? Ellika Lovisa Gustafsson
2. Exakt hur gammal är du? 16 år, 4 månader och 9 dagar.
3. Vad har du för hårfärg? Ljusbrunt typ?
4. Vilken färg har dina ögon? Brownie
5. Vart bor du? Lidingö
6. Tycker du att du själv är snygg: Såklart! Tycker inte ni?
7. Bästa klädesplagget: Min byxdress från BikBok, underbart mysig!
8. Vilken BH har du på dig just nu? En svart spets, care eller?
9. Vilka trosor har du på dig just nu? Svarta spets, ännu med care?
10. Är du nöjd med dina bröst? Kunde vart lite större.
11. Är du nöjd med din rumpa? Kunde vart lite mindre.
12. Uppsatt eller utsläppt hår? Utsläppt!
13. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? Lång, blond, rolig, snäll, född 12 september, fyra syskon, har två gulliga mellannamn och gå under tilltalsnamnet John.
14. Vad är det första du spanar in när du möter någon av det motsatta könet? Spanar inte in nån, finns bara John för mig.
15. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Absolut inget emot homosexualitet.
16. Vart vill du helst bli kysst? På munnen.
17. Och om inte där? Kinden.
18. Har du några snygga killkompisar? Absolut!
19. Har du kysst ngn av samma kön?
Kanske.
20. Vad är ett plus hos det motsatta könet? Påhittig och spontan.
21. Vad är ett minus? Klarar inte av otrevliga och dramaqueens.
22. Är du en bra på att kyssas? Såklart!
23. Förhållande eller singel? Förhållande
24. Varför? För att jag trivs så bra med John.
25. Din bästa egenskap? Ser alltid allt från den ljusa sidan.
26. Din sämsta egenskap? Är sämst på att koma ihåg namn och ansikten.
27. Hur beskriver du din musiksmak? Glad och peppanda, hatar deppig musik.
28. Skriver du dagbok? Bloggen är som min dagbok
29. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nope, man kan inte älska någon man inte känner.
30. Vad är det mäst romantiska du vet? Äkta kärlek. Blommor och sånt är bara trams.


Typ sjuk?

Vaknade upp ovanligen sent och mådde illa. Försökte äta lite nyttigt och tog en kalldusch men mår fortfarande inte bra. Har ont i huvudet, mår illa och känner mig helt ur slag. Känner att tvsoffan kallar på mig, ciao.

Rubrik


Reklaminspelning

Heluu stalkers! Visst ser rubriken spännande ut?
Kan stolt berätta att idag var jag och några vänner med i en reklam inspelning! Det var Bg (Eller aa hans pappa) som fixade ihop det åt oss. Reklamen gick ut på att människor borde lära sig att skydda sin hud istället för att utsätta den för extrem sol. Det vi gjorde var att driva med hela "brun-hysterin". Vi fick låtsas att vi hade en kräm som gjorde att man blev tre gånger så brun som man normalt blir, utan att det ens behövde vara sol ute! Jag och john fick leka att vi var på en springtur, filip och tobbe åkte skateboard och olivia, tove, hiv+ och felix fick sola på helt random platser inne i stan. Jag fick tom. smörja in mig i en massa brun utan sol för att vi skulle låtsas att krämen fungerade. Dessutom fick vi bra betalt för hela kalaset. Jag kommer bli kändis, haha. Fast reklamen kommer gå i england, så kanske inte... Peace out





Come on baby let me se, what you hideing underneath


Snackar lite tele med min pv & brushing my teeth

Hej på er!
Har badat med johanna på klipporna hela dagen, as mysigt. Ikväll har vi och john sett på film och tagit oss ett kvällsdopp. Jag och john tog oss en nattlig promenad i åsk- och blixtvädret, för det regnade ju inte. Som rubriken säger sitter jag har och pratar med john och borstar mina tänder, tänkte gå och lägga mig hyfsat snart.
Puss på er, vi hörs imorgon!


Poppa popcorn i genomskinligt lock, epic


Favvo glassen är tillbaka


Badbrudar






Gotta get my nerdcore on


Måndag 18 juli klockan 20.01



Tjee dudes! Sitter framför datan och väntar på att min pojkvän ska ringa. Han kom hem från Gotland idag, så ikväll ska vi gå på bio! Harry Potter, hehe. Men man måste ju se filmen flera gånger för att få in den i huvudet!
Har ni tänkt på en sak? I typ Usa går man på dejter. Varför gör man inte det i sverige? Eller är det bara på ön eller i mitt umgänge som man inte gör det?
Peace out

fmylife.com



In case ni undrar...



Oj vad jag är grym. Jag är fan bäst.
Från att ha varit det jobbiga problembarnet som tvingades gå till extra lektioner och kuratorn, till att ha kommit in på Vrg (Dans visserligen, men ändå!). På ett litet år har jag gått och blivigt smart! Allt slit i nian payd off. Hur gick det för er andra? Stella Wåhlander kanske?;) Puss på er läsare.

Förstöra beach kroppen lite



Största wb filmen?



"Från producenterna som såg Shrek"


That little thing called friendship

Ellika och Jennifer. Jem och ell. Pellicoo och Jempoo.
Ett litet samtal från här och var kan förändra allt. I detta fall från usa. Det bara blev. Vi bara blev. Det sa verkligen klick. Som kärlek vid första ögonkastet, fast vänskap.
I nästan ett års tid tillbringade vi varenda minut och sekund tillsammans. Det fanns inte en sak som vi inte kunde prata om. Vi visste allt om varandra, delade allt. Jag kunde beställa exakt det du var sugen på på donken, utan att ens frågat dig vad du villa ha. Vi betalade alltid varanan gång. Du kom med 50cl pk's till mig varenda morgon som du bodde inne i stan, så betalade jag dom på rasterna. Du var en del av mig. Inte ens lärarna kunde skilja oss åt. De kallade oss för fel namn, även fast vi inte ens gick i samma klass.
Du och jag. Jag och du. Så lika. Känslokalla, kaxiga tjejer som gjorde allt för att alltid ha det roligt. Älska oss eller hata oss, vi bryr oss inte. Så sant. Så länge jag hade dig var jag stark.
Oj vilken skit vi kunde få. Men vi fick den tillsammans. Delade på bördan. Inget var för svårt för oss. Mötte vi en motgång, ryckte vi bara på axlarna, vände om och gick åt andra hållet.
Du började hänga i stan medans jag stannade kvar på ön. Jag fick pojkvän. Inget mer med det. Inget bråk eller så. Utan naturligt skiljdes vi åt, gick åt två olika håll utan att vara ovänner på något sätt. Det bara blev så. Inget mer med det. Hälsat och små pratat i skolan. Sprungit på varandra på helger. Men inte som förr. Inte två oskiljaktiga tjejer som gjorde allt tillsammans, utan mer som bekanta. Jag kan verkligen sakan tiderna då det var vi. Tiderna då jag var oslagbar, då jag inte gick att rubba. Tiderna då jag bara kunde rycka på axlarna och skita i det som kändes svårt. Visar man inga känslor, kan man inte bli sårad.

Nu, ett år senare ses vi. Sommarlov, knapt någon hemma, vi bestämmer oss för att träffas på slussen för att ta en lunch på donken, som på det gamla goda tiden.
Och allt är precis som då.
Det är som om ingenting har förändrats, som om det här året aldrig gått. Som om vi aldrig kommigt ifrån varandra. Sammtalen bara flyter på, tycks aldrig sluta. Minnen, skvaller, nyheter. ALLT går att prata om.
Det är inte förns sent på natten vi skiljs åt igen, efter att ha fått prata igenom allt.
Du förstår mig på ett sätt som andra inte gör. Vi kan prata om grejer på ett sätt som jag inte kan med andra.
Och jag vet nu, att hur mycket vi än skiljs åt, så kommer vi aldrig att skiljas åt.
Ell♥Jem The Powerqueens



För att vi är så jävla coola


(Fekkeglajjorna är på)

Alb and ell, the grill masters




Eeh eller aah. Hälften av korvarna var knappt ätbara och marshmallowsen smakade rök... Men ändå! Resultatet är inte det viktiga, det är resan dit eller hur man nu säger. Iaf hade vi en supermys kväll och blev någolunda mätta (Tack vare chipsen, hehe). Peace out

Zebrarandig liten braständare



FUCKING HARRY POTTER IDAG! WAAAAAAAAAAA




Övertaggad tjej. Har väntat på den här dagen så länge! Jag tror jag svimmar...


Jävla piss mage

Kan inte sova. Har för jävla ont i min mage. Så jag får snällt sitta här och vänta tills tabletterna börjar värka så att jag kan få gå och sova i lugn och ro.
Jag glömde mina tagtabletter hemma idag. Klarade mig rätt bra faktiskt, men jag höll knappt på att komma hem! Påvägen mellan busshållplatsen och mig fick jag riktiga kramper, så att jag inte ens kunde gå. Fick snällt sitta där på marken och vänta på att det skulle gå över så att jag kunde skynda mig hem innan det kom ett nytt krampalfall. Fast det gjorde jag inte...
Får verkligen panik när jag är själv och det händer. Själv på natten dessutom! Tur att jag bor i ett sånt trygt område, hehe.
Fan vad jag hatar mig mage! Inget frivillig som vill byta? ...Ingen? Tänkte väll det...


Visst är jag söt?





Måndag 11 juli 2011

Jag just nu

Imorse åkte John till Gotland, saknar honom redan konstig som jag är. Men det går över om några dagar! (Sa ju att jag var konstig, saknar nämligen folk bakvänt.) Så idag ska och först träffa Jennifer och äta lunch (Riktigt längesen jag träffade henne!) och sedan ska vi möta upp Julia och Danni! Har inte träffat danni sen i påskas så det ska verkligen bli jätte roligt! Har ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi är alltid så spontana.
Ha en bra dag alla trevliga läsare, puss på er!

Veronica Maggio

Det har ju varit sånt jäkla stohej runt denna människans musik. Jag har aldrig fattat grejen riktigt fast har nog aldrig riktigt gett henne en chans. Men nu har jag lyssnat igenom hela Satan i gatan albumet som ska vara så "fantasktiskt". Första låten kändes lite bra sådarä, andra och tredje med. Men ju fler låtar jag lyssnade på började jag värkligen tröttna. VARENDA LÅT LÄT JU LIKADAN! Precis som Oscar Linnron, varenda låt samma sak. Tycker det är lite tråkigt. Känns så fantasilöst. Nej, Veronica maggio var minsan inget för mig.




Lite halvmobbad men mysig


Sitter och myser i mitt rum atm.
Har varit bortrest i tre veckor och varit hos john det senate dygnet, så jag kände att en mysig hemmakväll inte skulle sitta fel. Sov inte bra inatt heller, så jag tänkte gå och lägga mig hyfsat tidigt. Men hela jävla kvällen har mina föräldrar kommit och frågat mig, och jag hör hur de frågar becka, om jag inte ska gå ut, träffa kompisar eller träffa John. När jag säger att jag inte ska gå ut så kollar det sorjset och undrar varför. FÖR ATT JAG INTE VILL! Jag menar, är det liksom förbjudet att vara hemma eller?! Bara för att man vill vara hemma betyder det inte att man är mobbad. Fast nu känner jag mig mobbad. Som sitter inne, själv, en lördags kväll på sommarlovet. Men jag har tre godispåsar, chips och fanta, så jag kommer ha en riktigt, jävla värd kväll... ;)

Bara fyra dagar kvar



Jag får panik, svimmar snart.
Fyra dagar kvar. Fyra dagar tills allt är över. I 10 år har man väntat på slutet (Okej jag vet slutet, har ju läst bökerna) och nu är det här. Överlycklig för att äntligen få se den sista delen, hjärtekrossad för att allt kommer ta slut. Jag ryser när jag ser trailern, tittar att biljetterna ligger tryggt och säkert i plånboken. Biljetterna som jag tvingade John att köpa och hämta ut åt min medans jag var i frankrike, hehe. Jag är en sann tönt, men det står jag för!

Då så var man hemma igen


Jag är sjuk seriös på den här bilden, bara så att ni vet liksom...

Såhär varmt hade vi det...

RSS 2.0