If Everyone Saw How We Act Together, We'd Be Total Outsiders



Vapiano


Mums mums!


Dans i Globen

Så nu sitter jag i Globen!
Håller på att öva in en dans som ska visas nästa lördag på ett Nike-event. Dansen kommer vara ett läktar nummer och det kommer nog bli skit ballt! Det är is (Hockey) här inne just nu, så det är svinkallt! Rätt långtråkigt är det oxå, tar lång tid att öva in och så. Men det blir nog skit kul! Vi ska få Nike kläder att uppträda i (och behålla sen, värt). Jag kommer få allt i rosa! Fett hett jue ;) Nu är rasten slut, pusshei!


Påväg till globen!!






Väldigt gulligt



Bland det värsta jag vet är att vara ensam hemma så John följde med mig hem för att hålla mig sällskap tills mina föräldrar kom. Vi kollade på Trassel med det slutade med att båda somnade... Nu är mina päron hemma igen men jag lyckas verkligen inte väcka John!! Funderar på att smsa hans mamma och låta honom sova här. Annars måste han ju gå hem i snön, haha usch nej va jobbigt. Nu ska jag leta efter hans telefon, godnatt hörrni!

Nu kör vi boys


Inget gårupp mot en kväll med minaa favvo boyzzz

Hej mamma

Om du inte gillar innerhållet i min blogg, sluta läs.




-

 


Nya grannar!

Jag, mamsen och pappsen var just över och hälsade på våra nya grannar!
Det är två barn, 2 och 13 år gamla. Synd att de inte var äldre, det är ju så tomt nu utan Becka. Men de verkade jätte snälla, har tydligen bott i Kina i ett år. De var ute i trädgården och höll på, sonen åkte till och med skidor! Det märktes att de bott i lägenhet innan om man säger så ;) Och de tyckte att det var lungt att jag hade fest då och då, perfekt!
Hoppas att de kommer trivas bra! :)




Dröm sött


Hello guys!
Dålig update, har inte haft det så bra senaste dagarna... Berättar mer imorgon för nu är klockan över 12. Fast jag kan verkligen inte sova för jag har ont i magen:( Behuuu det är så synd om mig! Ring/smsa om ni är vakna! Annars, dröm sött :*


Bitch is back



Jag har samma kappa som Nelly i gossip girl!!

 


Söndag

Hej på er!
Shit vad jag känner mig sliten idag! Nicklas va här ett litet tag förut, men båda va fett sega så vi låg bara och snackade. Om en halvtimme ska jag åka hem till min farmor på fika/middag. Ville bara uppdatera lite kort, pusshei.

 


Partyhattarna är på!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA VÄN!!

 

 


Resultatet



Klipp klipp

Har ingen skola idag så nu är jag påväg till frisören för att klippa mig lite! Tänkte slinga lite ljusare oxå så att det ser lite fräschare ut. Såg oxå att mina besökare här på bloggen blir fler och fler varje dag, kul kul!:) Lider med er stackars läsare som sitter i skolan just nu... Ciao bitches



Imorgon är det fredag...





:D:D:D

 


Träna!




Har varit största soffpotatisen hela lovet, så nu tänkte jag rycka upp mig själv innan jag börjar se ut som en oxå! Träna är faktiskt roligt om man gör det på ett sätt som passar en. Själv känner jag mig bara blottad på gym. Jag tycker mycket bättre om att träna hemma framför storaspegel! Han massa låtar som vi kör styrka och stretch till på dansen som jag brukar göra hemma.
Hur tycker ni bäst om att träna? Pussen





Seminars... Hej F!

Bajs på seminars.
Det gick helt okej på redovisnings delen, men diskutionen kan bara dra åt helvete! 1. Jag fattade inte frågorna. 2. Jag hade saker och säga men kunde inte, för jag kan inte uttrycka mig på engelska!! Tack så jävla mycket Torsvik för den underbara engelskaundervisningen. Tack för att jag hade lärare som var sämren än mig. Tack för att jag fick Vg i slutbetyg, bara för att våra lärare var så sjukt dåliga så jag framstog som bra. Och Viktor Rydberg, tack för att jag kommer få sämre Historia betyg än vad jag förtjänar bara för att seminars höll på Engelska. Flm. Bajs på allt. Godnatt.


Gammal bild, är så mycken surare/ledsanre nu...

Känner ni igen mig?

Allt från 3 år till 6 mpnader gamla bilder

GG

Sitter i min säng och har snart kollat på tre avsnitt gossip girl. Jag har så stört ont i mitt huvud, tog en tablett men den har inte börjar verka ännu. Börjar 14.00 imorgon men tänkte ändå gå och sova snart. Kanske bara kolla ett avsnitt gg till, hehehe.... Godnatt!



Visste du att..?


Jag börjar alltd gråta på applådtack.
Min dröm är att vara med i Melodifestivalen.
Jag mår bra av att vara bitchig.
Skryt-statusar på facebook är det värsta jag vet.
Älskar att duscha i kallvatten.
14d är den bästa klassen jag någonsin gått i.
Jag ser på gossip girl varje dag.
Jag tycker Nate är snyggare en Chuck.
Hatar att vare ensam hemma.
Jag skulle aldrig, aldrig, någonsin testa en drog.
Jag tycker Torsviks skolmat var godare en Vrg's.
Osäkra människor är något jag inte klarar av.
Jag tycker sova är klart underskattat.





Måndag morgon, skolan väntar...

image description

Det börjar se bra ut!






Riktigt nyvaken...



Heyy guys!
Vaknade just, visst är jag söt som nyvaken? Skämt åsido, men bildlösa inlägg är det tråkigaste som finns och jag vet att jag får er att skratta med mitt charmiga, trötta ansikte. Vi var på flygplatsen inatt hela familjen och vinkade av Becka. Jag kan inte fatta att hon dra till Ecuador i hela 3 månader! Jag har aldrig varit utan henne, och helt plötsligt är man ensam barn! Grät en massa när hon skulle gå genom spärren... Fast sen fick jag en kanelbulle och då kändes det lite bättre. Men nu ska jag gå och äta frukost, vi hörs senare! Ciao

CLOSE UP




Dagens outfit (Oseriös!)

Yo bros,
Är på jobbet just nu och sliter häcken av mig. Fast nej inte riktigt kanske hehe... Det är svinkallt så jag fick låna en stor, RÖD tjocktröja. Vad tycks? Känner mig sjukt snygg!*Ironi* Typ som en jultomte... Aja, back to work!

 


Vad vill du mig?



Kära söta människa som skrev denna kommentar... Vart fan fick du att John har ny tjej ifrån??

För er läsare som inte visste det är jag och John fortfarande nära och har träffats flera gånger efter att vi gjort slut. Han är en viktig del av mitt liv, en av mina absoult bästa vänner, en av dom som jag kan vara 100% mig själv med. Tror inte du att jag skulle veta om han hade en ny tjej?
För att inte undvika frågan så ska jag berätta att det först skulle känas skit om han hade skaffat ny. Som om han gått vidare direkt och som om jag inte betytt någonting alls. Men sen anntar jag att jag skulle vara gald för hans skull, att han hittat nån att vara lycklig med för det tycker jag verkligen att han förtjänar.
Men min fråga är, varför ens skriva en sånhär kommentar? Vad är meningnen med att hitta på något sånt här? Var meningen att trycka ner mig och få mig att må skit och känna mig oälskad? Om du vill mig illa eller hatar mig så behöver du inte klicka in på min blogg, det är et fritt val liksom. Men såklart är du varmt välkommen för att hatea på mig oxå, det är något man får ta när man skriver om sitt liv offentligt på internet. Jag anntar att om du så gärna vill trycka ner mig kanske du bara är avundsjuk på att jag har något som inte du har? Kanske är du avundsjuk på min och Johns relation och därför hittar på en sån här sak?
Kära läsare. Jag har en gång varit en hämsk förtryckare och av egna erfarenheter kan jag berätta att det inte är roligt alls. Man mår inte bättre av att vara en översittare som trycker ner andra. Det tar en fruktansvärd massa energi att hata, plus att man skapar sig en massa fiender. Att vara snäll och se posetiva saker i människor gör att både du och människorna runt dig kommer må bättre. Istället för att skriva en kommentar på en blogg om vilka fula fett valkar den där tjejen har kan man istället skriva att hon har snygga kurvor. Jag lovar att du kommer känna dig glad att du sagt något snällt och det där kommer göra den där tjejens dag! Tänk på det. Så sluta hata och försök vara en snällare människa, jag lovar att du kommer må bättre av det.

Akon ♥

Akon, alltid lika mysig att lyssna på. Funkar precis alltid, vilket humör man en är på.
Det här är mina absoluta favorit rader av alla låtar, alla artister. Ryser varje gång...

3.50 Why doesn't anybody wanna take blame? Verizon backed out disgracing my name. I'm just a singer trying to entertain. Because I love my fans I'll take that blame.


Älsklingen



Fredagen den 13...

Idag är det fredagen den 13... Tror ni på sånt?
Än så länge har inget hänt mig, förutom att jag har cp ont i min mage. Tabletterna hjälper inte, kanske det är fredagen den 13 som spökar med mig?? Fast jag tror inte på sånt, varför skulle det vara med olyckor bara för att det är ett visst datum?
Önskar er ändå all lycka idag kära läsare! Ciao


Projektveckor

Hej på er! Allt bra?:)
De två första veckorna nu i skolan har vi projekt veckor. Det betyder att det enda man gör varje dag är att jobba på ett och samma projekt. Ämnet är en blandning av engelska och historia, altså skriver man om en historisk händelse på engelska. Min grupp(Jennifer, Sofie och Alisa) har fått Bysantiska riket som ämne att skriva om. Nu har det gått fyra dagar och fy fan vad jag inte pallar mer! Visst jag tycker om min grupp men nu börjar det verkligen bli seeeegt. Samma visa varje dag liksom. Plus att jag hellre vill börja sätta ihop texten, skriva inledning och skriva theses medans de bara vill hitta ny fakta(När vi redan har massor....) men där blir jag nerröstadad. Men måste säga att det går bättre än jag trodde att jobba med seriösa sammare. Tycker att jag håller måttet riktigt bra! Hur har ni haft det i skolan so far? Pusshei

Bysantinska bilder



-








Lite konstig smak?

Senaste veckan bara har jag fått sjukt konstig smak. Har fått ett sug efter deg. Inte att dega, slappa liksom. Utan deg, smet, innan det blir bröd! Ååh mums vad gott det är! Fast man blir törstig som fan, men det är de värt!


Åh musmmums, ser ni inte hur gott det är?!



Första dagen+ tandläkare

Hopp idag börjar skolan igen då! Inte nog med det, jag fick gå upp extra tidigt för att gå till tandläkaren... Woho liksom. Tog 6.50 bussen, tror aldrig att jag åkt så tidigt förut! Nu sitter jag i väntrummet och väntar på min tur. Efteråt tänkte jag gå och äta frukost på nåt fik, är sjukt hungrig nu. Vad ska ni göra idag? Åå är så sjukt avis på Lidingö som börjar idag eller på måndag! Kanske borde valt gångsätra ändå? Fast nä. Ciao


Grov skolångest!


Usch imorgon börjar skolan igen! Klart att det ska bli kul att träffa klassen igen men ändå. Det har varit ett så sjukt bra och roligt lov så jag vill inte att det ska ta slut... Men det är bara att börja tagga sportlovet nu, eller vad säger ni? Haha

Bilder från Destiny (dessthebest.blogg.se)


Idre

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering, jag har varit i Idre med min familj och där orkade jag inte blogga + att 3g't SÖG!
Jag hatar att åka skidor så på dagarna har jag bara legat i stugan och degat, as mys! Vi var där med några familje kompisar som vi inte träffas så ofta så det var jätte kul. Fast det var kallt som satan! Tyckte nästan att det var varmt här i Stockholm när jag kom hem.
Nu har jag oxå vänt dygnet rätt och vilat ut ordentligt! Hoppas att jag har massa nya krafter till skolan, inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas!

Här kommer lite mysiga vinterbilder:


GOTT NYTT ÅR HÖRRNI



Mitt nyår
Badade badkar och hade det allmänt mys på dagen med Stella. Lite ansiktsmasker, hår inpackning och bodylotion så vi kände oss riktigt fräscha! Tillbringade kvällen med att först äta middag med mina absoluta favoriter hemma hos Stella. Vi hade lagat massa god mat+ efterätt! Vi fixade iordning oss och åkte sedan hem till Mahan. Påvägen mötte vi upp mina vänner från skolan som jag fixat in, det var så roligt att ha både Lidingö och stan med sig! Det var en kille på bussen som försökte få med oss till en annan fest, vi fick hans nummer och allt! På 12slaget trillade jag på en kant och gjorde illa foten.Det gjorde så jävla ont! Kunde knappt stödja mig på den. Som tur var hade Jempo ett extra bandage, eftersom hon har en spricka i armen, som jag kunde få. Det är tur att jag har så snälla vänner, som t.o.m bär mig! Efter Mahan drog vi några stycken till Erik istället, eller aa jag blev buren nästan hela vägen hehe. Det va så sjukt random, plötsligt stod några killar från min skola i Eriks kök! Välden är verkligen liten ibland. Jag satt och kollade hockey matchen med Viktor, när sverige låg under kom vi på att vi skulle vi laga pannkakor(Blev as hungriga!) men det failade totalt! Glömde lite ingredienser här och var, glömde smör i stekpannan och hittade ingen stekspade... Vi blev lite besvikna, men hitta både chips och pepparkaksdeg i skåpen som vi åt istället! Oj va gott det var! Efter allt drog vi hem till Stella och somnade. Förutom min fot och att det var fittkallt ute måste jag säga att det var en bra kväll! Om året bli som nyårs kvällen varit kommer mitt år vara fyllt med glädje, vänner, skador och klängiga killar! Gott nytt år på er

RSS 2.0